• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Fredag Fre 18 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Søndag Søn 31 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Lørdag Lør 20 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar

Vi går for Stjernen fredag 26/6

Dette blir tøft, men vi skal gi alt for klubben, sier Rune Solberg fra Scandic City. Solberg er en av initiativtakerne bak fredagens 6,2 mil lange gåtur for Stjernen, der man håper å kunne samle inn mer penger enn hva Sparta fikk inn på et tilsvarende prosjekt en tid tilbake.

Turen starter i hos hovedsponsor Sparebank 1 i Moss klokken 06.30 og går via Larkollen, Saltnes og Vikane til Fredrikstad. Vi håper å være i Fredrikstad i løpet av kvelden, og det blir live-oppdateringer på Stjernens Facebook-sider underveis. Fredriksstad Blad vil også være med på deler av dagen og lage egne reportasjer i sitt live-studio.

Privatpersoner og bedrifter kan støtte dette stuntet på Spleis, der man kan betale med kort, Vipps eller faktura. Sparta fikk inn ca 80.000 på sin spasertur fra Sarpsborg til Hvaler.

-Et morsomt stunt som vi håper å gjennomføre med stil, sier Stjernens markedssjef Ørjan Løvdal. «Løvet» stiller selvsagt opp, og han tar også med seg kona Gry på den lange gåturen. Markedssjefen sier markedet har vært positivt den siste tiden.

-Ja, vi signerer bra med sponsoravtaler om dagen, og vi regner med å signere noen avtaler underveis på gåturen også, smiler Løvdal.

Programmet for dagen ser foreløpig slik ut:
06:30: Avgang fra Sparebank 1 Østfold og Akershus sitt hovedkontor i Moss.
Ca 08:30: Frokost på Støtvig Hotell
10:00: Signering
13:00: Live pressekonferanse med overraskelser
14:00: Darren Treloar svarer på innsendte spørsmål
Ca 19:00: Ankomst Scandic City

Det vil mellom disse hendelsene være sporadiske innslag med intervjuer av gjengen som går og annen hockeyprat. Alt vil publiseres på Stjernens facebook-side, og mye vil fortløpende publiseres på Fredriksstad Blads live-studio.

Spør klubben!
Sportsjef Darren Treloar og daglig leder Anders Åsle vil være med i følgebilen og kommentere noen av overraskelsene som kommer underveis. Ved 14-tiden vil man direkte fra følgebilen svare på innsendte spørsmål. Du kan sende inn spørsmål til klubben på e-post [email protected] eller på dette Google-skjemaet: Vi går for Stjernen – send inn spørsmål til klubben.

Du støtter Stjernen på Spleis her!