• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb

Ludvik «Ludde» Aurdahl

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med en av spillerne på Stjernens U8 lag, Ludvik Aurdahl.

Ludvik Aurdahl (8) er rød og Stjernen-gutt til beinet. Sønnen til Red Beavers-leder Simon Aurdahl representerer for øyeblikket Stjernen Hockey på U9, og har denne sesongen hatt Braden Christoffer og Andrew O’Brien som favorittspillere.

To ting henger høyt når «Ludde» vil trekke frem sine beste minner hittil i sin tid i Stjernen Hockey. Den første gangen han fikk vokte buret mens U8 spilte turnering – det smakte ganske godt med en 5-1 seier mot Sparta. Han synes også det var ganske gøy når Stjernens A-lag slo til med seier 9-3 mot erkerivalen, den kampen har han og pappa sett i reprise mange ganger på TV, og er like gøy hver gang.

Stjernen betyr mye for Ludvik. Han forteller om kule trenere og gleder seg alltid til han skal ut på isen igjen. «Ludde» gir 100% hver gang, og tenker etter hver trening at han har gjort en god jobb. I tillegg har han fått mange venner som han tilbringer tid sammen med på og utenfor isen, han trekker spesielt frem Christer om en god kompis.

Ved siden av hockeyen tilbringer Ludvik tid med venner og familie, spiller fotball for Begby og går i 3.klasse på Begby skole.