• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Lørdag Lør 22 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Søndag Søn 16 August Aug
Torsdag Tor 20 August Aug
Søndag Søn 23 August Aug
Lørdag Lør 29 August Aug
Lørdag Lør 12 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Torsdag Tor 24 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Tirsdag Tir 27 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov

Ludvik «Ludde» Aurdahl

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med en av spillerne på Stjernens U8 lag, Ludvik Aurdahl.

Ludvik Aurdahl (8) er rød og Stjernen-gutt til beinet. Sønnen til Red Beavers-leder Simon Aurdahl representerer for øyeblikket Stjernen Hockey på U9, og har denne sesongen hatt Braden Christoffer og Andrew O’Brien som favorittspillere.

To ting henger høyt når «Ludde» vil trekke frem sine beste minner hittil i sin tid i Stjernen Hockey. Den første gangen han fikk vokte buret mens U8 spilte turnering – det smakte ganske godt med en 5-1 seier mot Sparta. Han synes også det var ganske gøy når Stjernens A-lag slo til med seier 9-3 mot erkerivalen, den kampen har han og pappa sett i reprise mange ganger på TV, og er like gøy hver gang.

Stjernen betyr mye for Ludvik. Han forteller om kule trenere og gleder seg alltid til han skal ut på isen igjen. «Ludde» gir 100% hver gang, og tenker etter hver trening at han har gjort en god jobb. I tillegg har han fått mange venner som han tilbringer tid sammen med på og utenfor isen, han trekker spesielt frem Christer om en god kompis.

Ved siden av hockeyen tilbringer Ludvik tid med venner og familie, spiller fotball for Begby og går i 3.klasse på Begby skole.