• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Fredag Fre 18 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Søndag Søn 31 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Lørdag Lør 20 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar

Informasjon 13. januar 2021

Stjernen Hockey Elite har, som de fleste kjenner til, hatt et omfattende utbrudd av Covid-19 i -og rundt klubbens A-lag.

Flere andre klubber er også rammet av smitte og Norges Ishockeyforbund valgte forrige uke å sette Fjordkraft-ligaen på pause inntil videre.

Ingen alvorlige komplikasjoner
Daglig leder i Stjernen, Anders Åsle, forteller at det medisinske støtteapparatet rundt klubben har fullt fokus på helse og jobber alt de kan for at alle skal komme seg ut av dette med helsen i god behold.

-For våre spillere og folk i støtteapparatet har sykdomsforløpet vært ulikt, men heldigvis uten alvorlige komplikasjoner. Alle ser ut til å komme seg greit gjennom dette, forteller Åsle.

Helseteamet rundt laget jobber nå tett med spillerne som skal følge Olympiatoppens treningsprogram «Return to play». Dette er et program for utøvere som er rammet av Covid-19 og som går over minimum ti dager. Det er enda ikke klart når hele troppen er klare for trening, men oppstart for første pulje er allerede førstkommende mandag.

De første treningene gjennomføres med tett oppfølging av lagets helseteam. Åsle forteller at man pr. dags dato ikke vet når serien kan starte opp igjen, men at det sannsynligvis vil ta noen uker før alle lagene er ute av karantene og at det er medisinsk forsvarlig å spille kamper.

Uten publikum
I Stjernehallen er det hittil ikke registrert smitte blant publikum som kan knyttes til besøk i hallen. Forbundet har allikevel valgt å stramme inn tiltakene rundt smittevern og tillater ingen tilskuere på de neste kampene. Situasjonen kan allikevel endre seg og klubben vil fortløpende informere om endringer som måtte komme.

Omberamming
Foreløpig er ingen kamper strøket fra terminlisten og det jobbes iherdig med å omberamme utsatte kamper. For de av dere som har kjøpt billetter til kampene i januar ber vi dere følge med på vår hjemmeside og i sosiale medier. Vi vil holde dere fortløpende orientert om endringer. Skulle kamper bli strøket vil billettkjøp bli refundert.

Savner aktivitet og publikum
-Vi savner aktiviteten i hallen og ikke minst vårt kjære publikum, forteller Anders Åsle.

Han forsikrer at klubben skal komme seg helskinnet igjennom dette og ønsker å takke sponsorer, støttespillere, supportere og alle frivillige som bidrar til at klubben klarer å holde hjulene i gang i disse utfordrende tidene.