• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Oppretter sportsutvalg – ledes av Trond Magnussen

Trond Magnussen skal lede det nye sportsutvalget i Stjernen Elite. Med seg får han blant annet René Hansen og Ørjan Løvdal. Arbeidet med å få brikkene på plass til neste sesong er allerede i full gang.

–De nye rammebetingelsene til klubben krever at vi gjør endringer. Vi mener etableringen av et kompetent og fremoverlent sportsutvalg vil styrke klubben. Vi har fått med oss meget erfarne og dyktige mennesker med stort hjerte og betydelig kunnskap og erfaring. Vi er svært takknemlige for at de nå bretter opp ermene for oss, sier daglig leder Ander Åsle.

Han er spesielt glad for at ringrevene Trond Magnussen og René Hansen er tilbake i manesjen.

–Trond og René, sammen med Ørjan, har en helt spesiell plass i klubben og i Fredrikstad. De er Stjernen-ikoner som bringer med seg klokskap, trygghet og langsiktighet. De er genuint opptatt av å videreutvikle klubben. Vi tror slike krefter sender et viktig signal til Fredrikstad-samfunnet, supportere og sponsorer om at vi mener alvor når vi sier at Stjernen har de beste dagene foran seg, ikke bak seg, sier Åsle.

Opprettelsen av sportsutvalget er fattet i styret. Utvalget vil bestå av følgende medlemmer:

Trond Magnussen (leder)
René Hansen (Wang Elite)
Anders Åsle (daglig leder Stjernen Elite)
Ørjan Løvdal (admin)
Lars-Thomas Stene
Hovedtrener i Stjernen Elite

I styrevedtaket heter det:

“Sportsutvalgets ansvar er å sikre at den sportslige satsingen drives på en effektiv og konkurransedyktig måte. Utvalget skal sørge for at det sportslige utviklingsarbeidet er organisert godt og at det skjer i henhold til Stjernens overordnede strategi og målsettinger.”

Trond Magnussen gleder seg til å ta fatt på oppgavene. Sportsutvalget møttes til første møte onsdag i påskeuken. Arbeidet er i full gang, og flere arbeidsmøter er planlagt de neste dagene.

–Det er selvfølgelig krevende når vi får betydelig trangere rammer, sammenlignet med tidligere år. Samtidig må vi benytte denne anledningen til å gjøre justeringer vi tror er til det beste for Stjernen, på kort og lang sikt. Vi ønsker å bygge klubb, og å ha et nært samarbeid med Stjernen Ung. Vårt mål er å få på plass et solid fundament for årene som kommer, sier Magnussen.

Han og sportsutvalget tror på å bygge et lag med mer lokal forankring og som kjemper hardt:

–Vi ønsker å satse mer på det sportslige produktet, ikke bare med importer og lønninger, men ved å jobbe hardere og kanskje litt smartere. Det har blitt gjort mye bra i Stjernen de siste årene. Nå er muligheten her til å snu alle stener for å skape en enda bedre trenings-, utviklings- og prestasjonskultur i klubben, sier Trond Magnussen.

Sportsutvalgets første oppgave vil være å raskt rekruttere ny hovedtrener og sportslig apparat, parallelt med at det jobbes hardt med lagbygging og signering av spillere.

–Vi må tørre å sette høye krav til hverandre i hverdagen. Vi mener vi kan skape landets beste treningsmiljø som gjør at vi utvikler gode hockeyspillere, avslutter Trond Magnussen.