• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

René Hansen gir seg i Stjernen

René Hansen gir seg som Stjernen-trener og går tilbake til lærerjobb ved WANG Toppidrett.

-Jeg forstår at dette kommer overraskende for mange, og det er vel ingen som er mer skuffet enn meg selv akkurat nå. Det var en tøff beslutning, men det er tøffe tider vi alle er inne i. Jeg har tenkt mye den siste tiden, og jeg er så heldig at jeg har et sikrere alternativ å gå til. I den situasjonen som nå råder, velger jeg derfor det trygge foran det utrygge, sier Hansen.

Styreleder Gisle Årnes beklager situasjonen og sier det er en kjedelig, men ikke dramatisk sak for klubben.

-Vi ønsker å takke René for en kjempejobb i sesongen som har gått. Med René har vi fått en skikkelig treningskultur i klubben, positive holdninger og tro på at lokalt engasjement vil løfte Stjernen tilbake til toppen av norsk ishockey, sier styreleder Gisle Årnes.

Årnes forteller at det har vært en god og konstruktiv dialog med Hansen de siste ukene, og at dette endte med en avtale i slutten av mars som innebærer at Stjernen må finne en annen løsning på trenerkabalen for neste sesong.

Bakgrunnen for at samarbeidet nå avsluttes er ifølge styrelederen sammensatt. Hansen signerte ny avtale for neste sesong for en måned siden.

-Vi er enige om at dette er riktig nå, og det er intet ondt blod mellom partene. At våre veier møtes igjen en senere gang er slett ikke umulig. René har virkelig lagt hjertet sitt i trenergjerningen, og vi ønsker ham bare alt godt og lykke til videre, sier Årnes.

Stjernen startet sin nye 5-års plan forrige sesong med mål om å utvikle flere lokale spillere og hente importspillere med høyere kvalitet enn tidligere. Med René Hansen som hovedtrener fikk man både lokal tilknytning, engasjement og faglig kompetanse i trenerrollen. Intensjonen er å jobbe med kontinuitet og lokal forankring for å ta klubben tilbake til toppen av norsk ishockey og være klare for innflytting i Arena Fredrikstad om noen år. De siste ukers hendelser har gitt usikkerhet i norsk idrett, og klubben vurderer nå fortløpende hvilke løsninger som er hensiktsmessige for kommende sesong ift trenerteamet.