• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Lørdag Lør 25 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Lørdag Lør 22 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Søndag Søn 16 August Aug
Torsdag Tor 20 August Aug
Søndag Søn 23 August Aug
Lørdag Lør 29 August Aug
Mandag Man 14 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Torsdag Tor 24 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt

René Hansen gir seg i Stjernen

René Hansen gir seg som Stjernen-trener og går tilbake til lærerjobb ved WANG Toppidrett.

-Jeg forstår at dette kommer overraskende for mange, og det er vel ingen som er mer skuffet enn meg selv akkurat nå. Det var en tøff beslutning, men det er tøffe tider vi alle er inne i. Jeg har tenkt mye den siste tiden, og jeg er så heldig at jeg har et sikrere alternativ å gå til. I den situasjonen som nå råder, velger jeg derfor det trygge foran det utrygge, sier Hansen.

Styreleder Gisle Årnes beklager situasjonen og sier det er en kjedelig, men ikke dramatisk sak for klubben.

-Vi ønsker å takke René for en kjempejobb i sesongen som har gått. Med René har vi fått en skikkelig treningskultur i klubben, positive holdninger og tro på at lokalt engasjement vil løfte Stjernen tilbake til toppen av norsk ishockey, sier styreleder Gisle Årnes.

Årnes forteller at det har vært en god og konstruktiv dialog med Hansen de siste ukene, og at dette endte med en avtale i slutten av mars som innebærer at Stjernen må finne en annen løsning på trenerkabalen for neste sesong.

Bakgrunnen for at samarbeidet nå avsluttes er ifølge styrelederen sammensatt. Hansen signerte ny avtale for neste sesong for en måned siden.

-Vi er enige om at dette er riktig nå, og det er intet ondt blod mellom partene. At våre veier møtes igjen en senere gang er slett ikke umulig. René har virkelig lagt hjertet sitt i trenergjerningen, og vi ønsker ham bare alt godt og lykke til videre, sier Årnes.

Stjernen startet sin nye 5-års plan forrige sesong med mål om å utvikle flere lokale spillere og hente importspillere med høyere kvalitet enn tidligere. Med René Hansen som hovedtrener fikk man både lokal tilknytning, engasjement og faglig kompetanse i trenerrollen. Intensjonen er å jobbe med kontinuitet og lokal forankring for å ta klubben tilbake til toppen av norsk ishockey og være klare for innflytting i Arena Fredrikstad om noen år. De siste ukers hendelser har gitt usikkerhet i norsk idrett, og klubben vurderer nå fortløpende hvilke løsninger som er hensiktsmessige for kommende sesong ift trenerteamet.