• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Sleipner ny Gullpartner i Stjernen

Stjernens nye Gullpartner Sleipner ga lotterigevinst til Stjernen!

Fredagens Stjernengalla på hotel Scandic City ble en hyggelig kveld for 240 festglade mennesker. Det ble også en inntekstbringende aften for klubben. Markedssjef Ørjan Løvdal kunne smile fra øre til øre etter at klubbens nye Gullpartner Sleipner, under gallaen valgte å gi videre hovedgevinsten i Stjernen-lotteriet, en Toyota Aygo, til klubben.

-Stolt av å kunne bidra!
Salgs- og markedsdirektør i Slepiner, Marius Torjusen, sier at Sleipner er stolte av å kunne bidra til Stjernens arbeid. Da vi satt ved bordet under Gallaen og ble utropt som vinner av hovedgevinsten var vi alle skjønt enige om at gevinsten skulle gå tilbake til klubben.

-Stjernen gjør et viktig arbeid for byen! -Skal man skape en attraktiv by er kultur og toppidrett viktige faktorer, avslutter Marius Torjusen.

-Et meget viktig bidrag til klubben, sier markedssjef Ørjan Løvdal som altså i tillegg kan legge til Sleipner som ny Gullpartner i klubben.

På bildet mottar Ørjan Løvdal hovedgevinsten i Stjernen-lotteriet, en Toyota Aygo, av Salgs- og markedsdirektør i Sleipner, Marius Torjusen. Til høyre Toyotas Fredrikstads Stein-Torry Kongsberg.