• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar

Sleipner ny Gullpartner i Stjernen

Stjernens nye Gullpartner Sleipner ga lotterigevinst til Stjernen!

Fredagens Stjernengalla på hotel Scandic City ble en hyggelig kveld for 240 festglade mennesker. Det ble også en inntekstbringende aften for klubben. Markedssjef Ørjan Løvdal kunne smile fra øre til øre etter at klubbens nye Gullpartner Sleipner, under gallaen valgte å gi videre hovedgevinsten i Stjernen-lotteriet, en Toyota Aygo, til klubben.

-Stolt av å kunne bidra!
Salgs- og markedsdirektør i Slepiner, Marius Torjusen, sier at Sleipner er stolte av å kunne bidra til Stjernens arbeid. Da vi satt ved bordet under Gallaen og ble utropt som vinner av hovedgevinsten var vi alle skjønt enige om at gevinsten skulle gå tilbake til klubben.

-Stjernen gjør et viktig arbeid for byen! -Skal man skape en attraktiv by er kultur og toppidrett viktige faktorer, avslutter Marius Torjusen.

-Et meget viktig bidrag til klubben, sier markedssjef Ørjan Løvdal som altså i tillegg kan legge til Sleipner som ny Gullpartner i klubben.

På bildet mottar Ørjan Løvdal hovedgevinsten i Stjernen-lotteriet, en Toyota Aygo, av Salgs- og markedsdirektør i Sleipner, Marius Torjusen. Til høyre Toyotas Fredrikstads Stein-Torry Kongsberg.