• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 10 August Aug
Torsdag Tor 17 August Aug
Torsdag Tor 24 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Torsdag Tor 31 August Aug
Torsdag Tor 7 September Sept
Søndag Søn 17 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Lørdag Lør 30 September Sept
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov

Stjernen Hockey Fredrikstad Elite ønsker å styrke kapasiteten!

Stjernen Hockey har i dag et fantastisk team av frivillige som håndterer mange ulike oppgaver i klubben. Nå trenger vi flere som ønsker å bidra!

Stjernen ser etter deg som vil bli en del av et godt fungerende frivillig team og som ønsker å bidra. Vi trenger din hjelp til å løse oppgaver innenfor mediaproduksjon og kampgjennomføring (vakthold, sekretariat og vertskap).

Stjernen Media:
Stjernen Media er en gruppe bestående av 8-10 personer som håndterer alle våre digitale flater (sosiale medier, hjemmeside og tv-sendinger). Vi trenger folk som kan bidra både bak og foran tv-kameraet i våre tv-sendinger. Vi trenger også skribenter og fotografer til innholdsproduksjonen til alle våre digitale flater. Det kreves selvsagt ingen formell kompetanse.

Vakthold, vertskap og teknisk kampgjennomføring:  
Vi trenger å styrke vårt dyktige vaktteam som sørger for at kampene i Stjernehallen gjennomføres på en trygg og god måte. 
Vi søker også etter personer som kan påta seg den vitkige rollen med å være vertskap under våre kamper. Vertskapet skal sørge for at publikum tas godt imot og at de får en god opplevelse av å være gjest i Stjernehallen.
Vårt kampsekreteriat består av mange dyktige personer som utfører oppgaver knyttet til den tekniske kampgjennomføringen. Her trenger vi også å styrke bemanningen.

Vi håper å høre fra deg som vil bli en del av et fantastisk team av frivillige og som ønsker å bidra til at Stjernen Hockey fortsatt kan skape stolte øyeblikk for byen!

Ikke nøl med å ta kontakt!

Som del av vårt frivillige team har du selvsagt tilgang til alle hjemmekamper. Er du interessert, sender du en e-post til [email protected] og forteller litt om deg selv og hvordan du kan bidra.

Vi gleder oss til å høre fra deg!