• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb

Stjernen Hockey Fredrikstad Elite ønsker å styrke kapasiteten!

Stjernen Hockey har i dag et fantastisk team av frivillige som håndterer mange ulike oppgaver i klubben. Nå trenger vi flere som ønsker å bidra!

Stjernen ser etter deg som vil bli en del av et godt fungerende frivillig team og som ønsker å bidra. Vi trenger din hjelp til å løse oppgaver innenfor mediaproduksjon og kampgjennomføring (vakthold, sekretariat og vertskap).

Stjernen Media:
Stjernen Media er en gruppe bestående av 8-10 personer som håndterer alle våre digitale flater (sosiale medier, hjemmeside og tv-sendinger). Vi trenger folk som kan bidra både bak og foran tv-kameraet i våre tv-sendinger. Vi trenger også skribenter og fotografer til innholdsproduksjonen til alle våre digitale flater. Det kreves selvsagt ingen formell kompetanse.

Vakthold, vertskap og teknisk kampgjennomføring:  
Vi trenger å styrke vårt dyktige vaktteam som sørger for at kampene i Stjernehallen gjennomføres på en trygg og god måte. 
Vi søker også etter personer som kan påta seg den vitkige rollen med å være vertskap under våre kamper. Vertskapet skal sørge for at publikum tas godt imot og at de får en god opplevelse av å være gjest i Stjernehallen.
Vårt kampsekreteriat består av mange dyktige personer som utfører oppgaver knyttet til den tekniske kampgjennomføringen. Her trenger vi også å styrke bemanningen.

Vi håper å høre fra deg som vil bli en del av et fantastisk team av frivillige og som ønsker å bidra til at Stjernen Hockey fortsatt kan skape stolte øyeblikk for byen!

Ikke nøl med å ta kontakt!

Som del av vårt frivillige team har du selvsagt tilgang til alle hjemmekamper. Er du interessert, sender du en e-post til [email protected] og forteller litt om deg selv og hvordan du kan bidra.

Vi gleder oss til å høre fra deg!