• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Red Beavers tilbake på felt H

Norges Ishockeyforbund og Stjernen er enige om at Red Beavers får flytte tilbake til felt H i Stjernehallen torsdag når Sparta kommer på besøk.

-Den beste løsningen for både supportere og øvrig publikum, sier daglig leder Anders Åsle.

Løsningen innebærer at bortelagets supportere blir plassert på felt J. Man får da supportergruppene på hver sin side av spillerboksen i Stjernehallen, slik man stort sett har hatt det de siste årene.

Ishockeyforbundet har stilt noen betingelser for at man kan fortsette med denne løsningen, blant annet at det settes opp fysiske sperringer foran Red Bevers for å sikre passasjen for lagenes trenere og støtteapparat til og fra garderoben.

Dette monteres til kampen torsdag denne uka takket være velvilje fra noen trofaste sponsorer av klubben.

Utenfor hallen skal lagenes supportergrupper skilles enda bedre fra hverandre ved hjelp av flere gjerder og større avstand.

Bortelagets supportere skal benytte inngang på hallens kortside i nord, og ingen av supportergruppene får mulighet til å gå fritt ut i pausene. Biler og busser blir ikke tilgjengelig før etter kampslutt.

-Vi har i samarbeid med Politiet gått igjennom våre sikkerhetsrutiner, og vi mener nå å være godt forberedt til kampene som kommer. Nå håper vi begge lags supportere er klare for å lage god stemning inne i Stjernehallen og være med å gi noen positive opplevelser til resten av publikum i de viktige kampene som gjenstår før sluttspillet, sier Stjernens daglige leder.

Kampstart torsdag er klokken 19:00.