• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Fredag Fre 18 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Søndag Søn 31 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Lørdag Lør 20 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar

Gunnar Dahl-Johansen

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med æresmedlem i Stjernen Hockey, Gunnar Dahl-Johansen!

Gunnar Dahl-Johansen voktet buret for Stjernen fra 1962 – 1974 og noterte seg for 199 kamper totalt før en trøblete rygg satte en stopper for hans aktive karriere. Dahl-Johansen spilte den legendariske kampen mot Viking hvor Stjernen vant 5-2, klubben rykket opp til 1.divisjon (datidens eliteserie) og har siden aldri rykket ned fra landets øverste divisjon.

Etter sin aktive karriere, så har Gunnar hatt flere verv i klubben og i ishockeyforbundet. I klubben var han oppmann, så formann i idrettslaget Stjernen 1981 – 1989 og formann i Stjernen Hockey 1989 til 1990. I forbundet var han Stjernens representant i 10 år og har 20 års fartstid som nestleder i forbundets lov- og appellkomitè.

Sammen med Jan Georg Lund, bidro han sterkt til å arrangere Østlandsserien for de yngre spillerne i en årrekke. Mannen har også en karriere bak seg som forbundsdommer.

Dahl-Johansens beste minne er opprykket i 73/74-sesongen hvor Viking ble beseiret, samt innvielse av Stjernehallen i 1970. Gunnar har stor tro på prosjektet Arena Fredrikstad, siden han selv husker hvor stor, og ikke minst god, overgang det var for klubben å gå fra Tollboden, via hallen til erkefienden Sparta, til sin egen hall.

For Johansen har Stjernen betydd veldig mye – det gode miljøet og kameratene på laget, vennskap han fortsatt har som pensjonist. Å ta hensyn til hverandre og være en lagspiller er noe han fikk dra god nytte av både på isen og i arbeidslivet. Utenfor hockeyen så benytter han tiden sammen med familie og barnebarn, gjerne på hytta på Hvaler hvor han liker å fiske etter kreps. 2019 er det første året Gunnar Dahl-Johansen, etter en lang karriere, ikke har et verv.