• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb

Jan Georg Lund

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en fast spalte «Folk i Stjernen» i 2020. Gjennom jubileumsåret har personer som har eller har hatt tilknytning til klubben blitt intervjuet. Den siste personen vi har snakket med i denne spalten er æresmedlem i Stjernen Hockey, Jan Georg Lund!

Jan Georg Lund spilte bandy for St. Croix, før han var med på å starte The Stars i 1958. I 1960 ble klubben en del av idrettslaget Stjernen, og Lund har vært representert i klubben siden. Som aktiv murte han ofte igjen målet i sin rolle som målvakt, og har praktisk talt hatt alle slags verv i klubben. Jan G. har vært leder, kasserer, ungdomsleder, sekretær, trener og dommer for å nevne noe, han er også et av klubbens æresmedlemmer.

Hans beste minne i Stjernen var åpningen av Stjernehallen i 1970. Lund er eneste gjenlevende fra hallens byggkomitè, etter bortgangene til Tommy Tindlund og Thor Westmark.

For Jan har Stjernen betydd nærmest alt – det har blitt en livsstil. I tillegg til verv internt i klubben, så har interessen også generert andre oppgaver i hockey-sporten og idrett generelt. Det har ytterst sjelden kommet et nei fra denne mannen, når idretten trengte hans hjelp. Det er ikke stil å stikke under en stol at Jan Georg Lund lever og ånder for ishockey og idrett – på fritiden liker han å skrive om og tenke på hockey og prosjekter innenfor dette temaet. Hvis han deltar på et møte, så er nok Lund bedre forberedt enn alle de andre til sammen.

I senere tid så har hans hjertebarn blitt å organisere frigåing i Stjernehallen for barn og være en sentral brikke rundt hockeyskolen – noe han har jobbet med siden 2007. Mannen ble sågar også nominert til årets ildsjel i 2017, og som Stjernen Hockey da skrev – Jan Georg Lund er ildsjelen over alle ildsjeler.