• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Fredag Fre 18 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Søndag Søn 31 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Lørdag Lør 20 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar

Jan Georg Lund

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en fast spalte «Folk i Stjernen» i 2020. Gjennom jubileumsåret har personer som har eller har hatt tilknytning til klubben blitt intervjuet. Den siste personen vi har snakket med i denne spalten er æresmedlem i Stjernen Hockey, Jan Georg Lund!

Jan Georg Lund spilte bandy for St. Croix, før han var med på å starte The Stars i 1958. I 1960 ble klubben en del av idrettslaget Stjernen, og Lund har vært representert i klubben siden. Som aktiv murte han ofte igjen målet i sin rolle som målvakt, og har praktisk talt hatt alle slags verv i klubben. Jan G. har vært leder, kasserer, ungdomsleder, sekretær, trener og dommer for å nevne noe, han er også et av klubbens æresmedlemmer.

Hans beste minne i Stjernen var åpningen av Stjernehallen i 1970. Lund er eneste gjenlevende fra hallens byggkomitè, etter bortgangene til Tommy Tindlund og Thor Westmark.

For Jan har Stjernen betydd nærmest alt – det har blitt en livsstil. I tillegg til verv internt i klubben, så har interessen også generert andre oppgaver i hockey-sporten og idrett generelt. Det har ytterst sjelden kommet et nei fra denne mannen, når idretten trengte hans hjelp. Det er ikke stil å stikke under en stol at Jan Georg Lund lever og ånder for ishockey og idrett – på fritiden liker han å skrive om og tenke på hockey og prosjekter innenfor dette temaet. Hvis han deltar på et møte, så er nok Lund bedre forberedt enn alle de andre til sammen.

I senere tid så har hans hjertebarn blitt å organisere frigåing i Stjernehallen for barn og være en sentral brikke rundt hockeyskolen – noe han har jobbet med siden 2007. Mannen ble sågar også nominert til årets ildsjel i 2017, og som Stjernen Hockey da skrev – Jan Georg Lund er ildsjelen over alle ildsjeler.