• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar

Fredrik Johansson ny trener i Stjernen

Det er med stor glede Stjernen kan fortelle at svenske Fredrik Johansson er klar som klubbens nye trener.

Fredrik Johansson kommer til Stjernen etter syv sesonger i Halmstad, og sportsjef Darren Treloar tror klubben får en mann som passer godt inn i planene man har.

-Vi har ambisjoner om å utvikle Stjernen videre, og vi tror Fredrik er rett mann for å være med oss nå. Vi får en lojal person som forstår hockey og har et godt og nyansert syn på hva Stjernens utfordringer er, sier Treloar.

Fredrik Johansson er 52 år gammel og har viet det meste av sitt voksne liv til trenergjerningen. Han motiveres av å jobbe med utvikling av unge spillere, og klubben opplever at man får en samlende person inn i garderoben.

-Menneskelige egenskaper er kanskje like viktig som det hockefaglige når man skal lede et elitelag. Fredrik har gjort et veldig bra inntrykk på oss gjennom flere møter, og vi gleder oss til å bli bedre kjent, sier daglig leder Anders Åsle.

Fredrik Johansson kommer til Fredrikstad allerede på torsdag for å delta på en sponsorsamling med Stjernen. Fullt operativ i Fredrikstad vil Johansson være fra 1 .august.