• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Tirsdag Tir 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Lørdag Lør 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Søndag Søn 27 November Nov
Torsdag Tor 1 Desember Des
Lørdag Lør 3 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Søndag Søn 11 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Tirsdag Tir 17 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Søndag Søn 29 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb

Tapte mot Södertälje

(Stjernen Hockey – Södertälje SK 2-8) Det ble en tung kveld for Stjernen som møtte et tungt og godt organisert Södertälje fra byen med samme navn rett utenfor Stockholm. Svenskene ga seg ikke før de hadde lagt åtte pucker bak Stjernens målvakt.

Södertälje mønstret et voksent lag i kveldens treningskamp, hvor flere spillere hadde erfaring fra ligaer som svenske SHL, russiske KHL og amerikanske AHL. Med på laget var også tidligere Sparta-spiller Anthony Luciani. Bortelaget la tidlig press på våre røde iskrigere og fikk raskt en tomåls-ledelse ved Viktor Liljegren og nevnte Luciani. Mot slutten av den første perioden økte de også til 0-3 ved Christopher Liljewall.

Stjernen, som allerede før kampen hadde tunge forfall fra Austin Cangelosi, Brendan Ellis, Jonathan Hermansson, Emil Buskoven og Mikael Mikalsen mistet også Jarl Tillmann før midtperioden startet. Etter bare 53 sekunder økte Södertälje til 0-4 ved Albert Sjöberg. Likevel var Stjernen mer med på notene nå, og fikk presset svenskene tilbake. Det betalte seg også i en scoring, da Stian Nybraaten Hansen reduserte til 1-4 etter forarbeid av Andreas Heier og Ole Einar Engeland Andersen. Men til tross for at Stjernen vant skuddstatistikken 14-8 i den andre perioden var det svenskene som ledet i målprotokollen. Før perioden var omme økte de til 1-5 da Sjöberg igjen fant nettmaskene.

Det ble et litt roligere tempo i den tredje perioden, men siden også Nybraaten Handsen måtte kaste inn håndkleet så begynte det å bli tynt i rekkene for hjemmelaget. Luciani, Leon Wallner og Renars Krastenbergs fant alle veien bak Stjernen-målvakt Jesper Eliasson og før det var spilt 10 minutter, ledet svenskene 1-8. Casper Myklebust reduserte riktignok med fire minutter igjen å spille med en lekker puck i nettaket, assistert av Benjamin Byrkjeland.

Det ble en tung kveld, men samtidig så hadde Stjernen en solid kamp mot BIK Karlskoga i beina, samt 60 mil i buss tur-retur Sverige. Kombinert med tunge forfall, og et solid Södertälje-lag, så ble det en kamp man bare må ta lærdom av og se fremover mot de to resterende treningskampene mot Frisk Asker 1.september og Vålerenga den 6.september.