• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

NY billettinformasjon for de kommende kampene!

Lettelser i publikumsrestriksjonene som ble offentliggjort av regjeringen torsdag kveld, gjør at vi kan slippe inn flere enn 50 personer på kampen lørdag mot Manglerud Star.

De nye reglene åpner for 200 personer på tilviste plasser i Stjernehallen. Stjernen har valgt å dele disse billettene mellom sine sponsorer og øvrige sesongbillettinnehavere.

100 seter vil bli fordelt til klubbens sponsorer, 65 seter vil forbeholdes sesongbillettinnehavere, og 35 seter går til de med sesongbillett på Red Beavers-feltet.

-Vi er glade for å kunne gi flere muligheten til å komme på kamp i Stjernehallen. Samtidig er det trist at det fremdeles er mange vi ikke kan slippe inn, sier daglig leder Anders Åsle.

Stjernen vil fordele billetter til de kommende kampene så rettferdig som mulig. Det blir foretatt trekning for hver kamp (personer som har blitt trukket ut tidligere vil ikke være med i de neste trekningene).

De som blir trukket ut til å få se lørdagens kamp mot Manglerud Star vil få tildelt billett i Stjernen-appen. For å sikre at alle disse har mulighet til å komme, vil Stjernen kontakte alle pr. sms og gjøre de oppmerksomme på billetten (gjelder ikke Red Beavers).

NB! De som allerede har blitt tildelt billett til lørdagens kamp mot Manglerud Star beholder selvsagt disse.

Mvh Stjernen Hockey Elite