• Hovedpartnere

    Partnere

Riley Brace klar for Stjernen Hockey

Stjernen Hockey kan fredag melde at forwarden Riley Brace er klar for Fredrikstad kommende sesong.

-Vi får en spiller som har produsert på høyt nivå i mange år, sier sportsjef Darren Treloar.

Riley Brace er 29 år, oppvokst i Canada og har spilt i europeiske ligaer de siste fem sesongene. I EHC Winterthur på sveitsisk nivå 2 har han de to siste sesongene produsert 92 poeng på 78 kamper. Kontrakten som nå er signert gjelder for sesongen 21/22.

-Det ser ut som klubben har noe spennende på gang, og jeg er glad for å bli en del av det. Forhåpentligvis kan jeg bli en bidragsyter og ta en viktig rolle i laget, sier Brace til Stjernens nettredaksjon.

Sportsjef Darren Treloar forventer tror Brace blir en spiller som publikum vil like.

-Han jobber hardt begge veier, og han har gode offensive egenskaper som vil hjelpe oss i sesongen som kommer, sier Treloar.

Klubben har flyttet midler som ble samlet inn til signeringen av Andrew O’Brien til denne sesongs «Folkets Spiller». Her inngår penger fra samarbeidspartnere, i tillegg til drøyt 50.000 som ble samlet inn av klubbens supportere.

-Vi er svært takknemlige for alle bidrag som kom inn da vi hentet O’Brien i vinter og at vi nå kan benytte deler av dette til finansiering av Riley Brace. Vi håper Brace kan bli en publikumsfavoritt i Stjernehallen, sier daglig leder Anders Åsle.

Vi ønsker Riley Brace velkommen til Stjernen og Fredrikstad.

Ønsker du å bidra til Folkets Spiller, kan du vippse til 588491.