• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Tirsdag Tir 29 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lørdag Lør 2 April Apr
Mandag Man 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr

Philip Lyngsmo Hansen legger opp

Etter flere hjernerystelser har Philip Lyngsmo Hansen (23) bestemt seg for å slutte satsingen på ishockey. Helsa må gå først.

Philip er Fredrikstadgutt og har hatt stort sett hele sin karriere i Stjernen. Som 18-åring prøvde han seg med juniorhockey i Sverige, men kom hjem til Stjernen etter en sesong. Høsten 2020 signerte han en ny 5-års avtale med moderklubben Stjernen, og han har således vært en viktig del av klubbens satsing på egne spillere. Hard konkurranse i laget gjorde at Philip og Stjernen ble enige med Grüner om utlån for noen måneder både i sesongen 20/21 og 21/22.

Etter tre kraftige smeller mot hodet har 23-åringen nå kommet til at nok er nok på isen.

-Det er kjedelig å ta dette valget, men jeg føler det er riktig å sette helsa først nå og unngå langvarige problemer. Jeg er glad i hockey og kommer til å savne å være en del av laget, sier Philip.

Sportsjef Darren Treloar takker Philip for innsatsen og beklager at det ikke var mulig å fortsette satsingen.

-Philip har slitt med å få istid her i Stjernen, men han har vært positiv og ønsket utlån til Grüner for å få mer istid og utvikle seg. Kjedelig for Philip å måtte gi seg nå, og selvfølgelig også beklagelig for Stjernen at en av de lokale spillerne våre ikke kan være med videre, sier Treloar.

Stjernen Hockey takker Philip Lyngsmo Hansen for innsatsen og ønsker lykke til med studier og jobb.