• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Drømmen ble virkelig: Nå åpner Stjernen Ung sin egen isbane!

Ventetiden er over. Drømmen er realisert. Gjennom en formidabel støtte og innsats fra næringsliv, ildsjeler og foreldre har Stjernen Ung gått fra drøm til realitet på 11 måneder. Dette betyr at hundrevis av barn og unge i Fredrikstadregionen har fått mer enn doblet sin tilgang til å trene på is.

Tirsdag 2. mai, kl 18.00, åpnet Stjernen Ungs nye isbane på StjerneVærste – i det gamle Jøtullageret på Værste.

–Det er lagt ned en enorm innsats fra veldig mange mennesker. Vi har bygget en ishall på dugnad – og det er vi stolte av. Noen helter har brukt veldig mye tid her nede – og vi er utrolig takknemlige. Dette viser hvilken enorm kraft som ligger i et idrettslag når man mobiliserer, sier styreleder John Henrik Andersen i Stjernen Hockey Ung.

Startskuddet gikk den 2. april 2022 da Sparebankstiftelsen DNB ga hele 1.75 millioner kroner i støtte til prosjektet samtidig som Værste inngikk avtale med Stjernen Ung om å leie ytterligere 2.000 kvadratmeter i det gamle Jøtullageret. Barna jubler: Får 1,75 mill til ny isflate! – Stjernen Ung

I løpet av de 11 månedene som fulgte har prosjektet gått fra idéstadiet til konkrete planer. Fra konkrete planer til søknader. Fra søknader til godkjennelser. Fra godkjennelser til gjennomføring. Fra gjennomføring til ferdigstillelse, og sist men ikke minst: fra ferdigstillelse til brukstillatelse.

Klokken 15:52 fredag 28. april kom bekreftelsen fra Fredrikstad kommune om brukstillatelse for StjerneVærste is. Med sine 56 x 23 meter – i tillegg til isen i Stjernehallen – er det nå to isflater i Fredrikstad.

Den offisielle åpningen av StjerneVærste is fant sted 2. mai klokken 18.00, der næringsliv, ildsjeler, støttespillere, trenere og tillitsvalgte i klubben var invitert.

–En ny isflate betyr at veldig mage flere barn kan få oppleve skøyteglede. Vi tror dette kan få skikkelig fart på jentesatsingen vår – og alle barn i klubben får nå nok trening, til normale tider. Vi tror på vekst og fremgang nå, sier John Henrik Andersen.

Ord blir fattige når man skal prøve å uttrykke den enorme ydmykhet og takknemlighet vi alle føler på barnas vegne for alle de som sammen har bidratt til å gi barn og unge i Fredrikstadregionen denne gaven. Men bilder sier mer enn tusen ord. Vi skal dele bilder og video fra åpningen og fra aktivitetene. Vi skal dele de smilende, leende og frydefulle barn og unge som får lov til å gjøre noe av det de liker aller mest. Takket være alle som har bidratt.