• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 10 August Aug
Torsdag Tor 17 August Aug
Torsdag Tor 24 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Torsdag Tor 31 August Aug
Torsdag Tor 7 September Sept
Søndag Søn 17 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Lørdag Lør 30 September Sept
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov

Drømmen ble virkelig: Nå åpner Stjernen Ung sin egen isbane!

Ventetiden er over. Drømmen er realisert. Gjennom en formidabel støtte og innsats fra næringsliv, ildsjeler og foreldre har Stjernen Ung gått fra drøm til realitet på 11 måneder. Dette betyr at hundrevis av barn og unge i Fredrikstadregionen har fått mer enn doblet sin tilgang til å trene på is.

Tirsdag 2. mai, kl 18.00, åpnet Stjernen Ungs nye isbane på StjerneVærste – i det gamle Jøtullageret på Værste.

–Det er lagt ned en enorm innsats fra veldig mange mennesker. Vi har bygget en ishall på dugnad – og det er vi stolte av. Noen helter har brukt veldig mye tid her nede – og vi er utrolig takknemlige. Dette viser hvilken enorm kraft som ligger i et idrettslag når man mobiliserer, sier styreleder John Henrik Andersen i Stjernen Hockey Ung.

Startskuddet gikk den 2. april 2022 da Sparebankstiftelsen DNB ga hele 1.75 millioner kroner i støtte til prosjektet samtidig som Værste inngikk avtale med Stjernen Ung om å leie ytterligere 2.000 kvadratmeter i det gamle Jøtullageret. Barna jubler: Får 1,75 mill til ny isflate! – Stjernen Ung

I løpet av de 11 månedene som fulgte har prosjektet gått fra idéstadiet til konkrete planer. Fra konkrete planer til søknader. Fra søknader til godkjennelser. Fra godkjennelser til gjennomføring. Fra gjennomføring til ferdigstillelse, og sist men ikke minst: fra ferdigstillelse til brukstillatelse.

Klokken 15:52 fredag 28. april kom bekreftelsen fra Fredrikstad kommune om brukstillatelse for StjerneVærste is. Med sine 56 x 23 meter – i tillegg til isen i Stjernehallen – er det nå to isflater i Fredrikstad.

Den offisielle åpningen av StjerneVærste is fant sted 2. mai klokken 18.00, der næringsliv, ildsjeler, støttespillere, trenere og tillitsvalgte i klubben var invitert.

–En ny isflate betyr at veldig mage flere barn kan få oppleve skøyteglede. Vi tror dette kan få skikkelig fart på jentesatsingen vår – og alle barn i klubben får nå nok trening, til normale tider. Vi tror på vekst og fremgang nå, sier John Henrik Andersen.

Ord blir fattige når man skal prøve å uttrykke den enorme ydmykhet og takknemlighet vi alle føler på barnas vegne for alle de som sammen har bidratt til å gi barn og unge i Fredrikstadregionen denne gaven. Men bilder sier mer enn tusen ord. Vi skal dele bilder og video fra åpningen og fra aktivitetene. Vi skal dele de smilende, leende og frydefulle barn og unge som får lov til å gjøre noe av det de liker aller mest. Takket være alle som har bidratt.