• Hovedpartnere

    Partnere

Norsk back klar for 2 sesonger

Stjernen Hockey ble tirsdag kveld enige med den 22-år gamle backen Ole Einar Engeland Andersen om en avtale for de neste to sesongene.

Andersen kommer til Fredrikstad fra Storhamar, og han gleder seg til nye utfordringer.

-Målet er å bidra offensivt og ta en viktig rolle i laget. Jeg tror spillestilen min kan passe bra med Stjernens filosofi, sier Ole Einar.

Han forteller videre at han har hørt mye bra om Stjernen, at det er en interessant klubb å komme til, og at klubbens progresjon de siste sesongene har blitt lagt merke til.

22-åringen kom til moderklubben Storhamar før inneværende sesong, etter fire år i Canada/USA, der han gikk på skole, spilte High School Hockey og senere juniorhockey. Han sier at han ikke hadde planer om å reise hjem, men at corona-situasjonen gjorde det naturlig. Han har fortsatt store mål for egen karriere.

-Jeg har hatt bra utvikling de siste årene, og jeg ønsker å ta nye steg, spille på landslaget og kanskje i en større liga en dag. Jeg var ingen barnestjerne, men jeg har trent hardt og målrettet, og jeg føler det har gitt resultater. Et miljøskifte nå blir veldig spennende, sier Stjernens ferskeste signering.

Sportsjef Darren Treloar er glad for å ha fått på plass Ole Einar. Treloar sier årene i Nord Amerika har tvunget backen til å ta kjappere valg, iom at mindre is gir dårligere tid med puck.

Ole Einar er teknisk bra, hadde flest poeng av Storhamars backer i årets sesong, så dette er en veldig spennende signering for oss. En spillende back med bra grunnferdigheter og fortsatt stort utviklingspotensial. Ole Einar kan fort etablere seg på det norske landslaget i løpet av denne kontraktsperioden , sier Stjernens sportsjef Darren Treloar.

Vi ønsker Ole Einar velkommen til Fredrikstad!

Foto: Fredrik Olastuen