• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Benjamin Løvdal

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med U21-spiller Benjamin Løvdal.

Benjamin Løvdal (20) begynte på hockeyskolen i Stjernen da han var 4 år gammel, og har gått gradene i klubbens ungdomsavdeling siden. Denne sesongen har han vært en del av Stjernens U21. I følge eliteprospects har han hittil 214 kamper til sammen for U18, U20 og U21, med 57 poeng fordelt på 18 mål og 39 målgivende pasninger. Han forteller at han trives godt, og har et tett og fint forhold til sin far, Ørjan, som også har spilt for Stjernen og nå er markedssjef i klubben. Han bidrar også frivillig i klubben, og jobber med U10 så ofte han har mulighet.

Benjamins hittil beste minne i klubben er fra 2015. U15, U16 og U20 tok NM-gull samtidig, og han synes det var veldig morsomt å få ta del i norsk hockeyhistorie.

Stjernen har bidratt til å forme Løvdal både som spiller og person. Han forteller om et sterkt og unikt samhold internt i laget som betyr mye for ham. Han tror ikke man finner en så bra kultur og samhold i andre idretter.

Ved siden av hockeyen jobber Benjamin for Vegg og Tak Assistanse, mens han søker seg inn på Høgskolen i Østfold for å utdanne seg innen førskole- eller barnehagelærer.