• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Lørdag Lør 22 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Søndag Søn 16 August Aug
Torsdag Tor 20 August Aug
Søndag Søn 23 August Aug
Lørdag Lør 29 August Aug
Lørdag Lør 12 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Torsdag Tor 24 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Tirsdag Tir 27 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov

Teddy Madsen

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med Teddy Madsen.

Teddy Madsen (73) har vært en del av Stjernen siden gutteklubben The Stars spilte på Tollbodplassen, som i november 1960 ble en del av Stjernen. Han har spilt fra guttelaget og opp til A-laget, og var med på det første laget i TV-pucken. Teddy var også med i styret i klubben fra begynnelsen, har 7 år som leder av ishockeygruppa og er den med lengst ansiennitet som leder. Han er leder for klubbens lovkomitè, sitter i komiteen for 60 årsjubileet og er æresmedlem. Etter han tok en utdannelse og giftet seg, satset han som dommer og ble Stjernens første internasjonale dommer, i tillegg til å dømme på øverste hjemlige nivå. Da Teddy gikk av med pensjon fikk han mulighet til å engasjere seg i klubben igjen og har blant annet bidratt til produksjon av boka til 50 årsjubileet og klubbaviser frem til magasinet Stjernenskuddet så dagens lys.

Madsens beste minner i klubben er kongepokalene og åpningen av Stjernehallen for 50 år siden. Men han nevner også opprykket til eliten (da 1.divisjon) og klubbens første medalje – bronse i sesongen 1977/78.

Teddy forteller om en åpen og inkluderende klubb, man har gått en god skole i økonomi, behandling av andre mennesker og ikke minst god organisering – noe han har hatt god nytte av i sitt daglige virke. Han berømmer veteraner som Otto Reff, Thor Westmark og Bjørn Tindlund som han jobbet mye sammen med.

Han har nå 10 år bak seg som pensjonist, hvor han hadde bestemt seg for å ha minst en oppgave hver dag. Det har vært nyttig, og har sjelden en ledig stund. I tillegg til å tilbringe tid med venner og familie, så jobber han mye med Stjernenskuddet, oppgaver i Lions Club Fredrikstad og produksjon av bøker og bidrag til jubileumsberetninger som f.eks et tillegg til Stjernens jubileumsbok i anledning klubbens 60 årsjubileum.