• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb

Semifinale 1 - Storhamar

2009 var sist Stjernen var i en semifinale i sluttspillet – også den gang slo de røde ut Lillehammer i kvartfinalene før man røk mot Vålerenga. I kveld, 13 år senere er Stjernen endelig tilbake i en semifinale når Stjernen gjester Hamar og CC Amfi.

Kveldens motstander
Etter en relativt skadeplaget sesong, endte Storhamar på en sjetteplass, basert på en prosentvise utregningen. Hamarsingene trakk erkerival Vålerenga i kvartfinalene, og etter seks kamper (4-2) var det de gule og blå fra Innlandet som gikk videre til semifinale. Ifølge Storhamars nettsider kan de også nå mønstre en skadefri spillertropp for første gang denne sesongen. I poengligaen er det Simen Andrè Edvardsen som bærer lagets gullhjelm i sluttspillet med en fjerdeplass totalt og åtte poeng (2 + 6). Josh Nicholls er på 13.plass med syv poeng (4 + 3), Erik de la Rose nummer 23 med fem poeng (0 + 5) før Mats Larsen Mostue (1 + 3), Eirik Salsten (3 + 1), Patrick Thoresen (0 + 4) og Sander Engebråten Vold (2 + 2) deler 27.plassen med fire poeng. Med en fulltallig tropp, så er det et tungt lag Storhamar kan mønstre.

Tidligere oppgjør
Stjernen og Storhamar møttes fire ganger i løpet av sesongens seriespill. Stjernen vant tre av oppgjørene – to i Stjernehallen (5-2 og 6-3), og en i CC Amfi (2-3). I det siste møtet mellom lagene var det Storhamar som tok seieren på hjemmeis (5-2). Sist gang lagene møttes i et sluttspill var i kvartfinalene i 2019, hvor Storhamar til slutt gikk videre.

Status Stjernen
Stjernen tok sølvplassen i siste serierunde, og hentet opp 1-3 til 4-3 i kamper mot Lillehammer etter et eventyrlig drama (7-5) i et fullsatt Stjernehallen på fredag. Avansementet til semifinale var et faktum, og siden Stavanger Oilers plukket Sparta, så fikk Stjernen Storhamar som sin motstander. I poengligaen er det delt førsteplass totalt mellom Austin Cangelosi (4 + 5) og Håkon Imset Stormli (5 + 4) som begge har ni poeng. Mikael Mikalsen er nummer fire med åtte poeng (4 + 4), Stian Nybraaten Hansen nummer tretten med syv poeng (3 + 4), mens Andreas Heier er nummer seksten med seks poeng (3 + 3). Patrick Newell har 23.plassen med fem poeng (1 + 4), før det er fire spillere som deler 27.plassen med fire poeng hver. Våre røde iskrigere har vært et av de mestscorende lagene i årets Fjordkraft-liga, og fortsetter Stjernen å være så målfarlige, vil det være gode muligheter for å ta første stikk i best av syv kamper mot Storhamar i kveld.

Semifinale 1 som skulle vært spilt i Stjernehallen på tirsdag ble utsatt på grunn av en teknisk feil med kjøleanlegget. Dermed er det opprinnelige kampoppsettet noe justert fra det opprinnelige oppsettet. Se nye kampdatoer her!

Laguttaket er ikke klart ved publisering av denne saken, men følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sluttspillet 21/22:

Poengkongen:
Stjernen: Austin Cangelosi og Håkon Imset Stormli 9 poeng (4 + 5 og 5 + 4)
Storhamar: Simen Andrè Edvardsen 8 poeng (2 + 6)

Utvisninger:
Stjernen: Filip Gunnarsson 33 minutter
Storhamar: Jonas Djupvik Løvlie og Jan Brejcak 8 minutter hver

Overtallspill:
Stjernen: 29%
Storhamar: 19%

Undertallspill:
Stjernen: 80%
Storhamar: 82,6%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 88,5% / Preben Rabben Arntsen 0%
Storhamar: Viktor Kokman 0% / Evan Buitenhuis 92,8%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 18:30. Kampstart kl 19:00!
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.