• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Fredag Fre 18 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Søndag Søn 31 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Lørdag Lør 20 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar

Landslagsspiller klar for Stjernen

Alexander Reichenberg (28) har signert for Stjernen Hockey. -En sjelden mulighet for oss å hente en norsk landslagsspiller til Fredrikstad, så dette blir veldig spennende, sier sportsjef Darren Treloar.

Årets spillerstall var egentlig fulltallig, men dette er en viktig signering for klubben av flere årsaker. Vi får inn en god norsk offensiv landslagsspiller som har ferdigheter som passer med hvordan Stjernen vil spille hockey. Avtalen er for 2 sesonger, og iom at importkvoten trolig går ned neste sesong har vi fått godkjent å allokere noe midler fra neste års budsjett over til inneværende sesong.

-Dette medfører hardere konkurranse om plassene, men vi kommer ikke til å gjøre justeringer i spillerstallen. Vi har nå 14 løpere på kontrakt, og troppen er komplett, sier Treloar.

Treloar forklarer at klubben er ute i markedet og hører om samarbeidspartnere og andre ønsker å bidra i denne konkrete signeringen. Han påpeker videre at dette ikke er en veldig dyr løsning for klubben.

-Vi har kommet frem til en fornuftig avtale, som viser at det å spille hockey er det viktigste for ham. Alexander gleder seg til å komme til Fredrikstad og bli Stjernen-gutt, sier Treloar.

Sportslig sett er det liten tvil om at Reichenberg vil styrke laget, og Treloar er også opptatt av det faktum at spilleren ikke er eldre enn 28 år og fortsatt har store ambisjoner for sin hockeykarriere.

-Alexander har gjort akkurat det mange av våre unggutter drømmer om; han har tatt steget fra norsk eliteserie til utlandet og blant annet spilt i toppklubben Färjestad og representert Norge i OL og VM. Ambisjonene om å komme tilbake til en større liga er fortsatt der, så han vil garantert bli et forbilde for våre unge og ambisiøse lokale spillere, sier Treloar.

Avtalen som er signert gjelder for to sesonger, og det er ingen klausul om bryte kontrakten underveis i sesongen. Et lite vindu etter denne sesongen har Reichenberg klausul om at han kan gå dersom han får kontrakt i de 6 største ligaene i Europa (DEL, Sveits A, SHL, Liiga, KHL eller EBEL). Om det skjer, har han gjort en strålende jobb for Stjernen, og vi kommer i så fall til å ønske ham lykke til i utlandet igjen.

Alexander Reichenberg er ventet å trene med Stjernen mandag førstkommende. Vi gleder oss og ønsker Alexander velkommen til Fredrikstad.