• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Brett Thompson (29) klar for Stjernen

Stjernen Hockey Fredrikstad Elite bekrefter med dette at forwarden Brett Thompson (29) er klar for klubben. –Vi har sett på Brett i hele vinter, og vi tror han blir en toppspiller i Norge, sier sportssjef Darren Treloar.

Fredrikstad Blad skrev allerede tirsdag at Thompson skulle være klar for Stjernen. Klubben bekrefter dette nå. Thompson endte på andre plass i poengligaen i Danmark sist sesong og ble kåret til årets spiller i en danske ligaen. Canadieren beskrives som smart med lederegenskaper, og han er ikke redd for å gå i krigen for sine medspillere.

-Brett er en ledertype som vi gleder oss veldig til å få til Fredrikstad. Han er smart og teknisk på isen, og en lagspiller med lederegenskaper i garderoben. Vi tror Brett Thompson blir center i vår førsterekke og at han vil markere seg sterkt i norsk ishockey, sier Stjernens sportssjef Darren Treloar.

Thompson kommer fra den danske klubben Herlev, og Treloar forteller at klubben vil ha Thompson til Fredrikstad i august. Brett Thompson ar tidligere bl.a. spilt sammen med Kyle Farrell, som gir Stjernens nysignering svært gode skussmål.

Stjernen og Brett Thompson har signert en avtale for en sesong, med mulighet for forlengelse.

Se video under her med Brett Thompsons scoringer forrige sesong i Danmark. Video fra Metal Ligaen TV - Youtube.