• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Vi søker: Sportssjef Stjernen Ung (U8-U21)

Vil du bygge gode folk – og Norges beste ungdomsavdeling i ishockey? Stjernen har i flere tiår vært en av de ledende ishockeyklubbene i Norge. Likevel tror vi at de beste dagene ligger foran oss – ikke bak oss. I 2023 flytter vi inn i nybygde Arena Fredrikstad, og nå begynner jobben med å skape det som skal bli en av de aller beste ungdomsavdelingene i Norge.

Stjernen søker derfor etter en sportssjef for nær 300 unge i vår ungdomsavdeling fra hockeyskolen, U8 til og med U21. Vedkommende skal ha hovedansvaret for å planlegge og organisere all sportslig virksomhet og utviklingsarbeid i ungdomsavdelingen.

Vår Sportssjef Ung skal inspirere, lære borte og sørge for at det i de ulike lagene jobbes systematisk med ferdighetsutvikling hele veien fra hockeyskole til elitenivå på og utenfor isen.

Sportssjef Ung skal samarbeide tett med trenerne på de ulike lagene og må derfor ha solide lederegenskaper og ha dokumentert erfaring fra tilsvarende rolle tidligere. En viktig oppgave er kontinuerlig oppfølging og styrking av vårt trenerapparat gjennom gjennom veiledning og opplæring.

Et absolutt krav er å ha et brennende engasjement for barn og ungdom. I Stjernen ønsker vi først og fremst å utvikle våre unge til gode folk med riktige holdninger og arbeidsvaner. Av dette tror vi det også kommer gode ishockeyspillere. Vi skal spille en underholdende, fartsfylt og effektiv ishockey ved å beholde pucken i laget, kombinert med gode skøyteferdigheter og smarte tekniske og taktiske egenskaper.

For å følge våre lag tett, må du må regne med betydelig kvelds- og helgearbeid.

Dette tilbyr vi:
En spennende jobb i en eliteklubb som er i vekst og fremgang – og som har ambisjoner. En stilling og en rolle som du selv skal være med på å utvikle og forme. Tett samarbeid med Stjernen Elite. Du blir en del av vår sportslige ledelse som skal ta Stjernen tilbake i toppen av norsk ishockey på elitenivå. Konkurransedyktige betingelser. En sentral jobb i en idrettsinteressert by i vekst som støtter sine idrettslag og sine utøvere. Du får jobbe med mange av distriktets beste unge gutter og jenter – og får mulighet til å sette varige spor etter deg. Du får samarbeide tett med Wang Toppidrett og Wang Ung.

Dette krever vi:
Du må ha trenerutdanning/idrettsutdanning på høyt nivå, trener II eller tilsvarende – eller høyere Du må ha sportssjeferfaring i ishockey fra høyt nivå på barne-/ungdomsnivå. Du kan vise til gode sportslige resultater, pedagogiske egenskaper og en lederstil som inspirerer, skaper idrettsglede og trygghet. Du må ha vist stor arbeidskapasitet og betydelig tilstedeværelse på istreninger i kveld og helg i tidligere jobber. Du må være en positiv og utadrettet person og ha gode samarbeidsevner. Du må ha vist stort engasjement for å utvikle barn og unge. Du må være systematisk, grundig, ansvarsbevisst – og entusiastisk. Stillingen er en heltidsstilling. Lønn etter avtale. Stjernen kan være behjelpelig med leilighet og bil ved behov.

Søknadsfrist: 20. mars 2020.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med klubbens daglige leder, Anders Åsle, tel: 924 93 000

Søknad med CV sendes til [email protected]

English version (stjernenung.no)