• Hovedpartnere

    Partnere

Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Onsdag Ons 18 August Aug
Tirsdag Tir 24 August Aug
Torsdag Tor 26 August Aug
Lørdag Lør 28 August Aug
Torsdag Tor 2 September Sept
Søndag Søn 5 September Sept
Tirsdag Tir 7 September Sept
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
I dag 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov

Praktisk informasjon – inngang til Stjernehallen

Billettsalg til kampene i Fjordkraftligaen åpner nå fortløpende i Stjernen-appen. Vi har et begrenset antall billetter tilgjengelig, noe som skyldes at vi maksimalt kan slippe inn 50% av Stjernehallens kapasitet.

Koronapass kreves
Ingen slipper inn på kamp i Stjernehallen uten grønt koronapass. Dersom du ikke har det, kan gratis hurtigtest gi deg det de siste 24 timer før kamp.

Hurtigtest
Dersom du ikke har koronapasset grønt etter vaksinering, så kan du ordne det med en gratis hurtigtest innenfor de siste 24 timene før kampstart. Gratis hurtigtest kan du ta på Stortorvet i Fredrikstad på kampdag.

Booking av hurtigtest kan gjøres her: Hurtigtest Stjernen Hockey

For deg som behøver hurtigtest:

  • Har du ikke grønt koronasertifikat må du ta hurtigtest for å kunne få inngang til Stjernehallen.
  • ALLE uten grønt koronasertifikat må testes, inkludert babyer. Testen er en enkel fremre neseprøve. Foreldre kan selv teste småbarn under veiledning av kvalifisert helsepersonell.
  • Testen må være under 24 timer gammel ved kampstart.

Billettsalg
Salg av enkeltbilletter til kampen lørdag 11/9 mot Vålerenga legges ut onsdag 8/9 kl 12:00. Vi har pr i dag ca 300 ståplasser som vil bli lagt ut. Uavhentede sitteplasser kan bli tilgjengelige for salg i Stjernen-appen etter klokken 12:00 på kampdag.

Innganger og kohorter
Regjeringens retningslinjer tillater inntil 50% kapasitet med koronapass eller test, uten tilviste plasser når alle kohorter har egen inngang, kiosk, toaletter etc.

I Stjernehallen er sitteplassene delt i 2 kohorter, Golan og Langside Øst, begge med 50% kapasitet på ca 300 personer, altså totalt ca 600 sitteplasser. Disse er solgt til sesongkortinnehavere og i sponsoravtaler. I tillegg kan vi åpne unummererte felter for ståplasser, som pr i dag vil gi en total publikumskapasitet på ca 950 personer.

Det vil fortsatt være krav om ett sete mellom hver tilskuer. Dvs. at du ikke kan kreve å få sitte på akkurat den plassen billetten din er på grunnet mange av sesongkortene og billettene fra før er plassert ved siden av hverandre.

Vi understreker at en billett eller et sesongkort gjelder til feltet du har kjøpt på og IKKE setenummeret som står på billetten. Det er fortsatt free-seating i de ulike kohortene med ett sete mellom hver tilskuer. Alle sesongkortholdere og enkeltbillettkjøpere skal forholde seg til det feltet de har billett på. Familier er unntatt dette, og kan sette seg ved siden av hverandre. Stjernen kan ikke detaljstyre hvordan publikum håndterer dette, men vi ønsker å legge til rette for at alle kan holde forsvarlig avstand og følge gjeldende smittevernregler.

Vi takker på forhånd for forståelse og håper alle gjør det beste ut av det!