• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Lørdag Lør 25 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Lørdag Lør 22 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar

Trygve Skøien

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med tidligere spiller, trener og daglige leder Trygve Skøien.

I 1981 var Stjernen Hockey den første klubben til å vinne NM-gull utenfor Oslo-området. I boksen sto Trygve Skøien som Rolf Kirkvaags høyre hånd. Skøien gikk gradene i Stjernen, og var også innom A-laget som spiller. I 83/84-sesongen hadde han delt treneransvar fra boksen, mens Alf Petter Green og Terje Pedersen var spillende trenere, og har også vært Ulf Weinstocks assistent.

Da Stjernen tok sitt foreløpig siste NM-gull i 1986, var Skøien engasjert som trener for Strindheim. Han har også vært trener for lag i klubbens ungdomsavdeling, i tillegg til å være klubbens daglige leder.

Skøiens beste minner fra tiden i Stjernen bringer han tilbake til nettopp gullsesongen 80/81, samt 83/84 hvor han som nevnt ledet laget fra spillerboksen.

Siden han har vært i klubben i en mannsalder, fra spiller siden han var gutt, som trener og daglig leder – så har Stjernen Hockey betydd mye for Trygve Skøien. En åpen og inkluderende klubb, som han med glede assosieres med.

Tidligere har Skøien lang fartstid i Jofa Norge og senere Reebok CCM Hockey sammen med Alf Petter Green. I dag jobber han innen eiendom og lager for Stjernens mangeårige sponsor Installatøren i Fredrikstad, og nyter ellers livet sammen med familie og venner.