• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan

Trygve Skøien

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med tidligere spiller, trener og daglige leder Trygve Skøien.

I 1981 var Stjernen Hockey den første klubben til å vinne NM-gull utenfor Oslo-området. I boksen sto Trygve Skøien som Rolf Kirkvaags høyre hånd. Skøien gikk gradene i Stjernen, og var også innom A-laget som spiller. I 83/84-sesongen hadde han delt treneransvar fra boksen, mens Alf Petter Green og Terje Pedersen var spillende trenere, og har også vært Ulf Weinstocks assistent.

Da Stjernen tok sitt foreløpig siste NM-gull i 1986, var Skøien engasjert som trener for Strindheim. Han har også vært trener for lag i klubbens ungdomsavdeling, i tillegg til å være klubbens daglige leder.

Skøiens beste minner fra tiden i Stjernen bringer han tilbake til nettopp gullsesongen 80/81, samt 83/84 hvor han som nevnt ledet laget fra spillerboksen.

Siden han har vært i klubben i en mannsalder, fra spiller siden han var gutt, som trener og daglig leder – så har Stjernen Hockey betydd mye for Trygve Skøien. En åpen og inkluderende klubb, som han med glede assosieres med.

Tidligere har Skøien lang fartstid i Jofa Norge og senere Reebok CCM Hockey sammen med Alf Petter Green. I dag jobber han innen eiendom og lager for Stjernens mangeårige sponsor Installatøren i Fredrikstad, og nyter ellers livet sammen med familie og venner.