• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Tirsdag Tir 27 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
I dag 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
Lørdag Lør 9 Januar Jan
Torsdag Tor 14 Januar Jan
Lørdag Lør 16 Januar Jan
Torsdag Tor 21 Januar Jan
Lørdag Lør 23 Januar Jan

Ørjan Løvdal

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med #12!

Ørjan Løvdal (58) er et kjent navn for de aller fleste, nærmest uavhengig av hvor stor hockeyinteressen din er. «Alle» kjenner til spilleren med 599 kamper for Stjernen Hockey, 363 mål og 546 målgivende pasninger, hvilket utgjør hele 909 poeng, som også har fått sitt draktnummer (#12) fredet i klubben.

Løvdal begynte sin karriere som hockeyspiller i moderklubben Forward. Før han ankom Fredrikstad hadde han spilt for Almtuna og Hammarby i Sverige, han rykket også opp med sistnevnte klubb i 1982. I ’83 signerte Løvdal for Stjernen og resten er nær sagt en legende.

I 1997 la han skøytene på hylla, men ishockeyen skulle fortsette å være en stor del av livet hans. Ørjan har vært trener for Stjernens U16, U20 og A-lag, i tillegg til 15 år som trener for U18- og U20-landslagene. Siden 1999 har han vært markedssjef i klubben, og vært Stjernens ansikt utad mot sponsorer og næringsliv.

NM-gullet i 1986 er Løvdals beste minne hittil i sin tid i klubben, spesielt den siste og avgjørende finalekampen mot Frisk i Stjernehallen, en kamp Stjernen vant 4-3. Han forteller om en elektrisk stemning i hallen da de hentet «bøtta» hjem til by’n.

Ørjan forteller om en klubb som har betydd nesten alt for han siden han signerte i 1983, og har vært en stor del av livet hans. Han forteller om et engasjement, en kultur og mennesker han blir glad i. Spillere, trenere, frivillige med flere skaper et helt spesielt miljø det er lett å trives i. I tillegg trekker Ørjan frem at det er hyggelig å bli kjent med næringslivet i byen, det å bygge et nettverk og skape et godt forhold er veldig viktig – både for ham selv, og for klubben.

Ved siden av hockeyen tilbringer han mye tid sammen med familien, men finner også tid til å svinge både golfkølla og fiskestanga.