• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb

Ørjan Løvdal

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med #12!

Ørjan Løvdal (58) er et kjent navn for de aller fleste, nærmest uavhengig av hvor stor hockeyinteressen din er. «Alle» kjenner til spilleren med 599 kamper for Stjernen Hockey, 363 mål og 546 målgivende pasninger, hvilket utgjør hele 909 poeng, som også har fått sitt draktnummer (#12) fredet i klubben.

Løvdal begynte sin karriere som hockeyspiller i moderklubben Forward. Før han ankom Fredrikstad hadde han spilt for Almtuna og Hammarby i Sverige, han rykket også opp med sistnevnte klubb i 1982. I ’83 signerte Løvdal for Stjernen og resten er nær sagt en legende.

I 1997 la han skøytene på hylla, men ishockeyen skulle fortsette å være en stor del av livet hans. Ørjan har vært trener for Stjernens U16, U20 og A-lag, i tillegg til 15 år som trener for U18- og U20-landslagene. Siden 1999 har han vært markedssjef i klubben, og vært Stjernens ansikt utad mot sponsorer og næringsliv.

NM-gullet i 1986 er Løvdals beste minne hittil i sin tid i klubben, spesielt den siste og avgjørende finalekampen mot Frisk i Stjernehallen, en kamp Stjernen vant 4-3. Han forteller om en elektrisk stemning i hallen da de hentet «bøtta» hjem til by’n.

Ørjan forteller om en klubb som har betydd nesten alt for han siden han signerte i 1983, og har vært en stor del av livet hans. Han forteller om et engasjement, en kultur og mennesker han blir glad i. Spillere, trenere, frivillige med flere skaper et helt spesielt miljø det er lett å trives i. I tillegg trekker Ørjan frem at det er hyggelig å bli kjent med næringslivet i byen, det å bygge et nettverk og skape et godt forhold er veldig viktig – både for ham selv, og for klubben.

Ved siden av hockeyen tilbringer han mye tid sammen med familien, men finner også tid til å svinge både golfkølla og fiskestanga.