• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

STIAN NYBRAATEN HANSEN KLAR FOR 4 NYE ÅR

Stian Nybraaten Hansen og Stjernen Hockey har signert en avtale ut sesongen 2023/24.

-Stian er en spiller vi har stor tro på. Med mye fart og gode tekniske ferdigheter er han en spiller med kjempepotensiale som vi er veldig glade for å ha med videre, sier sportsjef Darren Treloar.

Den lokale unggutten som har gått gradene i klubben, fikk sin A-lagsdebut i sesongen 2018/19. Stian plukket flittig med poeng på klubbens ungdomslag, og har ifølge sportsjefen alle forutsetninger for å bli en solid seniorspiller. -Det tar ofte noe tid å modnes, men vi gleder oss til å utvikle Stian videre. Et lokalt talent som vi ser store muligheter for. På sikt kan Stian vokse inn i en ledende rolle på laget, mener Treloar.

Lengre kontrakter er tidligere i år inngått med Emil Buskoven og Jonathan Hermansson. Stjernen Hockey følger dermed opp sin femårsplan som ble lagt før forrige sesong om å satse på egne, lokale spillere. Treloar er glad klubben har mulighet til å satse lokalt, men er samtidig klar på at man må ha stor treningsmoral og gode holdninger for å kunne lykkes.

Stian selv forteller at han er glad for å ha signert kontrakten med Stjernen.

Vi har en har en bra treningskultur, som gir et godt grunnlag for videre utvikling. Drømmen er å spille i utlandet, men reisen Stjernen har begynt med flere lokale spillere, gode importer og en ny arena i horisonten, er noe jeg ønsket å være en del av, sier Stian.

Stian har akkurat startet med studier innen økonomi og administrasjon ved Høgskolen i Østfold, og kontrakten med Stjernen gir han muligheten til å trene og utvikle seg videre som spiller ved siden av studiene.

Vi gleder oss til å følge Stian videre og er glade for å ha ham med på laget!