• Hovedpartnere

    Partnere

Magnus Eikrem Haugen blir i Stjernen

-Magnus dropper planene om spill i utlandet kommende sesong og blir hos oss. En viktig brikke er dermed på plass, sier Stjernens sportssjef Darren Treloar.

Magnus Eikrem Haugen hadde en klausul i kontrakten som sa han kunne forlate Stjernen dersom han fikk muligheten i utlandet. Denne klausulen er nå borte, og den storvokste backen blir i Stjernen.

Magnus forteller at han er fornøyd med valget og ser frem til å utvikle seg videre i Stjernen.

-De siste sesongene har vært litt rotete, og jeg tror det beste for meg nå er å bli her i trygge omgivelser, ta en viktig rolle i laget og bli en bedre hockeyspiller. Jeg har ambisjoner om spill på landslaget og i en større liga, og de mulighetene tror jeg kommer, sier Magnus.

Han forteller videre at han nå skal begynne på en masteroppgave i sine økonomistudier ved siden av å spille ishockey.

-Ja, nå vet jeg hva fokuset blir, og jeg er all in. Veldig spennende med ny trener og nye interessante lagkamerater. Jeg gleder meg, sier Eikrem Haugen.

Stjernens sportsjef Darren Treloar sier at tryggheten med å vite at Eikrem Haugen er med videre betyr mye for klubben.

-Det er veldig få gode norske backer ledige på markedet, så for oss var det viktig å beholde Magnus. Han kommer til å bli en viktig spiller for oss, og jeg tror dette er et godt valg for hans utvikling som hockeyspiller, sier Treloar.

Hør den rykende ferske podcasten med Magnus Eikrem Haugen i denne saken.

Alle Stjernen Hockey Podcasts kan du høre HER!