• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan

Thomas Hörman Arntsen

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med speaker-veteranen i Stjernehallen Thomas H. Arntsen.

Thomas H. Arntsen (60) bør være et navn som lyder kjent for de aller fleste som besøker Stjernehallen i løpet av hockeysesongen – alle har i hvert fall hørt stemmen hans. På det meste har han vært speaker for fire forskjellige klubber, men er nå kun representert i sekretariatet til Stjernen Hockey og Slevik Innebandy.

Arntsens tilknytning til Stjernen begynte rundt 1977 hvor han ble med sin klassekamerat Sverre Stagre til hallen for å se kamp. Snart ble han vakt og passet porten i nordenden av Stjernehallen, og har også vært hjelpeoppmann på juniorlaget – noe han var frem til 1982. Thomas fikk prøve seg bak mikrofonen allerede i 1978, men fra 1985 var han speaker på kampene til Stjernens A-lag. Et engasjement han fortsatt har i dag – gjennom over 40 år har han sett spillere, trenere og dommere komme og gå.

Arntsen har mange gode minner gjennom 40 år, han forteller om mange gode samtaler med folk i hockeyfamilien, og også gode «læremestere». Men han trekker frem NM-gullet i 1981 som et spesielt minne – både den avgjørende kampen på Jordal, men også hjemkomsten til hallen og byen.

Stjernen har betydd mye for Thomas, det er en vinteraktivitet han ikke ville vært foruten, hockeymiljøet er et sted han føler seg hjemme. Betydningen deler han opp i tre elementer; interessen for hockey, han gjør en jobb for Stjernen som publikum er fornøyd med og han kan påvirke publikum og stemningen med latter, glimt i øyet og humor.

Ved siden av hockeyen har Arntsen vært ansatt som journalist i Fredriksstad Blad siden 1986, men bidratt som frilanser og distributør i avisen siden 1975. Han liker motorsport og har vært med som en slags praktisk tilrettelegger, reiseleder og coach for laget til Ola Jæger siden 2012, som har ført til konkurranser i Sverige, Danmark, Polen og Latvia, i tillegg til tre sesonger med Formula Drift i USA. Han har holdt på med quiz i 15 år, og har også medlemskap i øl- og dartklubb.