• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Lørdag Lør 25 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Lørdag Lør 22 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar

Thomas Hörman Arntsen

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med speaker-veteranen i Stjernehallen Thomas H. Arntsen.

Thomas H. Arntsen (60) bør være et navn som lyder kjent for de aller fleste som besøker Stjernehallen i løpet av hockeysesongen – alle har i hvert fall hørt stemmen hans. På det meste har han vært speaker for fire forskjellige klubber, men er nå kun representert i sekretariatet til Stjernen Hockey og Slevik Innebandy.

Arntsens tilknytning til Stjernen begynte rundt 1977 hvor han ble med sin klassekamerat Sverre Stagre til hallen for å se kamp. Snart ble han vakt og passet porten i nordenden av Stjernehallen, og har også vært hjelpeoppmann på juniorlaget – noe han var frem til 1982. Thomas fikk prøve seg bak mikrofonen allerede i 1978, men fra 1985 var han speaker på kampene til Stjernens A-lag. Et engasjement han fortsatt har i dag – gjennom over 40 år har han sett spillere, trenere og dommere komme og gå.

Arntsen har mange gode minner gjennom 40 år, han forteller om mange gode samtaler med folk i hockeyfamilien, og også gode «læremestere». Men han trekker frem NM-gullet i 1981 som et spesielt minne – både den avgjørende kampen på Jordal, men også hjemkomsten til hallen og byen.

Stjernen har betydd mye for Thomas, det er en vinteraktivitet han ikke ville vært foruten, hockeymiljøet er et sted han føler seg hjemme. Betydningen deler han opp i tre elementer; interessen for hockey, han gjør en jobb for Stjernen som publikum er fornøyd med og han kan påvirke publikum og stemningen med latter, glimt i øyet og humor.

Ved siden av hockeyen har Arntsen vært ansatt som journalist i Fredriksstad Blad siden 1986, men bidratt som frilanser og distributør i avisen siden 1975. Han liker motorsport og har vært med som en slags praktisk tilrettelegger, reiseleder og coach for laget til Ola Jæger siden 2012, som har ført til konkurranser i Sverige, Danmark, Polen og Latvia, i tillegg til tre sesonger med Formula Drift i USA. Han har holdt på med quiz i 15 år, og har også medlemskap i øl- og dartklubb.