• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Eikrem Haugen forlenger

Stjernens solide back med nummer 24 på ryggen, Magnus Eikrem Haugen, har i dag forlenget sin kontrakt med klubben.

Den 27 år gamle hamarsingen er nå inne i sin sjette strake sesong i Stjernen, kun avbrutt av et lite utenlandsopphold i den franske klubben Cergy-Pontoise.
Han har så langt totalt 184 kamper for klubben med 67 poeng fordelt på 13 mål og 54 målgivende pasninger. I løpet av de 22 første kampene denne sesongen står han med 8 poeng (2 + 6).

Eikrem Haugen uttaler selv at han stortrives i Stjernen og Fredrikstad, og synes det er spennende å se at klubben er i stadig utvikling og blir mer profesjonell.

-Det er en reise jeg ønsker å være med på, fortsetter han.

Daglig leder Anders Åsle forteller at Stjernen er veldig glade for å kunne forlenge kontrakten og samarbeidet med Magnus Eikrem Haugen. Det er viktig for oss å ha en solid backstamme, og der er Eikrem Haugen blitt en av kontinuitetsbærerne. Han er en norsk back som har fått utvikle seg i Stjernen, og har med sin stabilitet og rutine blitt en viktig spiller på reisen mot Arena Fredrikstad og mot toppen av norsk hockey.

-Han har et stort potensiale, og er et godt eksempel på at man gjennom tid og hardt arbeid kan utvikle seg til å bli en god hockeyspiller, avslutter Åsle.

Magnus Eikrem Haugen har signert en 1 + 1 kontrakt med Stjernen Hockey.