• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Fredag Fre 18 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Onsdag Ons 18 August Aug
Tirsdag Tir 24 August Aug
Torsdag Tor 26 August Aug
Lørdag Lør 28 August Aug
Torsdag Tor 2 September Sept
Søndag Søn 5 September Sept
Tirsdag Tir 7 September Sept
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept

Anette Sjøvold

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med en ildsjel i Stjernen Ung, Anette Sjøvold!

Det er ingen tvil om at Anette Sjøvold (44) er ei driftig dame i byens hockey-miljø. Som spiller var hun selv aktiv for Stjernens damelag fra 1989 til 1994. Hennes bror og flere søskenbarn har også spilt i klubben, i tillegg til at hennes sønn for øyeblikket er en del av Stjernens U18-lag. Et U18-lag Anette er assisterende lagleder for, og arrangementsansvarlig for.

Tidligere har hun ordnet med økonomien, og vært keepertrener for klubbens 2004-lag frem til og med U14-nivået. De tre siste sesongene har hun vært hovedansvarlig for hockeyskolen, hun hadde ansvaret for U15 turneringen Winter Classic Cup fra Stjernens side under Winter Classic i 2017, hun er medhjelper i keepertrener gruppa og frem til i år hadde hun vært styremedlem i Stjernen Ung i fem år.

Sjøvolds beste minner i klubben er sånt man får gåsehud av. Når strofen «…står vi en for alle og alle for en…» runget utover Fredrikstad Stadion under Winter Classic mens publikum sang med - er et sterkt minne. Gåsehuden meldte seg også når Stjernen nedsablet Sparta sist romjul med 9-3 i Stjernehallen. Den stemningen bragte tilbake minner fra tiden hvor Tommy Tindlund måtte ta frem roperten for å få publikum til å trekke sammen på tribunen i Stjernehallen.

Å få jobbe med barn/unge og hockey er en kombinasjon som betyr mye for Anette. Å kunne bidra til at mange har kunnet være aktive og drive med idrett er motiverende. – Det er givende å se utviklingen deres og bli kjent med dem. Man får igjen mye mer enn man gir, forteller hun. Når hun er i hallen nesten hver eneste dag, så er det lett å forstå at dette er noe som betyr mye for Sjøvold.

Siden hun bruker mye tid i Stjernehallen, er det lite tid til andre ting. Men ved siden av hockeyen jobber hun som innkjøper hos Brenntag i Sarpsborg, og tilbringer ellers fritiden med familien.