• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Anette Sjøvold

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med en ildsjel i Stjernen Ung, Anette Sjøvold!

Det er ingen tvil om at Anette Sjøvold (44) er ei driftig dame i byens hockey-miljø. Som spiller var hun selv aktiv for Stjernens damelag fra 1989 til 1994. Hennes bror og flere søskenbarn har også spilt i klubben, i tillegg til at hennes sønn for øyeblikket er en del av Stjernens U18-lag. Et U18-lag Anette er assisterende lagleder for, og arrangementsansvarlig for.

Tidligere har hun ordnet med økonomien, og vært keepertrener for klubbens 2004-lag frem til og med U14-nivået. De tre siste sesongene har hun vært hovedansvarlig for hockeyskolen, hun hadde ansvaret for U15 turneringen Winter Classic Cup fra Stjernens side under Winter Classic i 2017, hun er medhjelper i keepertrener gruppa og frem til i år hadde hun vært styremedlem i Stjernen Ung i fem år.

Sjøvolds beste minner i klubben er sånt man får gåsehud av. Når strofen «…står vi en for alle og alle for en…» runget utover Fredrikstad Stadion under Winter Classic mens publikum sang med - er et sterkt minne. Gåsehuden meldte seg også når Stjernen nedsablet Sparta sist romjul med 9-3 i Stjernehallen. Den stemningen bragte tilbake minner fra tiden hvor Tommy Tindlund måtte ta frem roperten for å få publikum til å trekke sammen på tribunen i Stjernehallen.

Å få jobbe med barn/unge og hockey er en kombinasjon som betyr mye for Anette. Å kunne bidra til at mange har kunnet være aktive og drive med idrett er motiverende. – Det er givende å se utviklingen deres og bli kjent med dem. Man får igjen mye mer enn man gir, forteller hun. Når hun er i hallen nesten hver eneste dag, så er det lett å forstå at dette er noe som betyr mye for Sjøvold.

Siden hun bruker mye tid i Stjernehallen, er det lite tid til andre ting. Men ved siden av hockeyen jobber hun som innkjøper hos Brenntag i Sarpsborg, og tilbringer ellers fritiden med familien.