• Hovedsponsorer

    Partnere

Lørdag Lør 21 Desember Des
Lørdag Lør 28 Desember Des
Mandag Man 30 Desember Des
Lørdag Lør 4 Januar Jan
Torsdag Tor 9 Januar Jan
Søndag Søn 12 Januar Jan
Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Lørdag Lør 25 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Lørdag Lør 22 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar

Runar Sandsengen

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med Stjernens supporter-legende Runar Sandsengen.

Få, om noen, kan kalle seg en større supporter av Stjernen Hockey enn Runar Sandsengen (45 år). Runar har fulgt Stjernen siden 1984, og har vært en markant lederskikkelse i supportermiljøet rundt klubben – spesielt i Red Beavers.

Han har støttet klubben i en årrekke fra tribuneplass, og lagt ned tusenvis av dugnadstimer til inntekt for Stjernen. Han har aldri vært redd for å skyte rett fra levra, piske opp stemningen og har hatt et stort engasjement for klubben. I senere tid har han også blitt hockeypappa, da hans sønn har begynt å gå gradene i klubben.

Sandsengens beste minne er fra NM i 91/92-sesongen hvor man slo Sparta 4-3 i sluttspillets kvartfinaler. For øvrig gikk Stjernen helt til finalen den sesongen, men tapte 0-3 i kamper mot Vålerenga.

Stjernen Hockey har betydd mye for Runar – kameratskapet og samholdet man fikk på tribunen ble veldig viktig, samt at han også fant kjærligheten i hockey-miljøet. Han bruker mye av sin tid på å følge opp sønnen på kamper og trening for U11, samt se A-laget både hjemme og borte. Utenfor hockeyen går dagene med til jobb som maler, familie og venner.