• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Lørdag Lør 25 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Lørdag Lør 22 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov

Runar Sandsengen

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med Stjernens supporter-legende Runar Sandsengen.

Få, om noen, kan kalle seg en større supporter av Stjernen Hockey enn Runar Sandsengen (45 år). Runar har fulgt Stjernen siden 1984, og har vært en markant lederskikkelse i supportermiljøet rundt klubben – spesielt i Red Beavers.

Han har støttet klubben i en årrekke fra tribuneplass, og lagt ned tusenvis av dugnadstimer til inntekt for Stjernen. Han har aldri vært redd for å skyte rett fra levra, piske opp stemningen og har hatt et stort engasjement for klubben. I senere tid har han også blitt hockeypappa, da hans sønn har begynt å gå gradene i klubben.

Sandsengens beste minne er fra NM i 91/92-sesongen hvor man slo Sparta 4-3 i sluttspillets kvartfinaler. For øvrig gikk Stjernen helt til finalen den sesongen, men tapte 0-3 i kamper mot Vålerenga.

Stjernen Hockey har betydd mye for Runar – kameratskapet og samholdet man fikk på tribunen ble veldig viktig, samt at han også fant kjærligheten i hockey-miljøet. Han bruker mye av sin tid på å følge opp sønnen på kamper og trening for U11, samt se A-laget både hjemme og borte. Utenfor hockeyen går dagene med til jobb som maler, familie og venner.