• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan

Leo Kruse

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med U8-spilleren Leo Kruse.

Leo Kruse (8) spiller for øyeblikket for Stjernens U8-lag, men er allerede en rutinert herremann i Stjernehallen. Han har vært med sin far, Patrik, i Stjernen-miljøet siden han var 2 år gammel.

Leo har allerede fått gode minner fra Stjernen – både fra tribuneplass og som spiller. Fra tribunen var A-lagets kamper mot Sparta i romjula 2019 et høydepunkt, mens han som spiller synes deltagelse i sin første kretsserie-turnering var spesielt artig.

Som flere av de yngre spillerne jeg har snakket med, så snakker også Leo om Stjernen som mer enn en hobby – det er blitt en livsstil. Han har, som nevnt, vært i hallen med sin far siden han var 2 år gammel. Begynte tidlig med skøyter, det var hockeyspiller han ville bli. Han tilbringer så mye tid i hallen at Stjernehallen er blitt hans andre hjem, og gleder seg til mange år fremover på isparketten.

Ved siden av hockeyen går Leo på Ambjørnrød skole og tilbringer tid med familie og venner. Han er ofte å se ute i gata i nabolaget, hvor han spiller både fotball og hockey. Det er flere i lokalområdet som spiller for Stjernen, så de spiller ofte sammen ute.