• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Leo Kruse

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med U8-spilleren Leo Kruse.

Leo Kruse (8) spiller for øyeblikket for Stjernens U8-lag, men er allerede en rutinert herremann i Stjernehallen. Han har vært med sin far, Patrik, i Stjernen-miljøet siden han var 2 år gammel.

Leo har allerede fått gode minner fra Stjernen – både fra tribuneplass og som spiller. Fra tribunen var A-lagets kamper mot Sparta i romjula 2019 et høydepunkt, mens han som spiller synes deltagelse i sin første kretsserie-turnering var spesielt artig.

Som flere av de yngre spillerne jeg har snakket med, så snakker også Leo om Stjernen som mer enn en hobby – det er blitt en livsstil. Han har, som nevnt, vært i hallen med sin far siden han var 2 år gammel. Begynte tidlig med skøyter, det var hockeyspiller han ville bli. Han tilbringer så mye tid i hallen at Stjernehallen er blitt hans andre hjem, og gleder seg til mange år fremover på isparketten.

Ved siden av hockeyen går Leo på Ambjørnrød skole og tilbringer tid med familie og venner. Han er ofte å se ute i gata i nabolaget, hvor han spiller både fotball og hockey. Det er flere i lokalområdet som spiller for Stjernen, så de spiller ofte sammen ute.