• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Bjørn Viggo Nilsen

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med tidligere styreleder Bjørn Viggo Nilsen.

At Bjørn Viggo Nilsen har et bankende hjerte for Stjernen Hockey hersker det liten tvil om. Nilsen er en veteran når det kommer til tribunesliting for å se byens røde iskrigere slåss om nye seire og poeng. I tillegg har han vært en trofast sponsor av klubben gjennom firmaet Installatøren AS. Han følger også opp Stjernens U18-lag hvor hans sønn for øyeblikket spiller.

Hans beste minne fra sin tid i Stjernen er åpningsseremonien under Winter Classic på Fredrikstad stadion i 2017. For Nilsen har Stjernen betydd nærmest liv eller død – han satt 6 år som styreleder i klubben, og det tok nesten livet fra han med et hjerneslag i 2016. Men det er liten tvil om at Bjørn Viggo har vært sentral i å snu en klubb som vaklet litt økonomisk til å kunne stå på et solid fundament som man nå bygger videre på.

Bjørn Viggo Nilsen er arbeidende styreleder og eier av Installatøren Gruppen. Installatøren har gjort mye bra for byen, og sponser i tillegg til Stjernen, Varmestua, Kirkens Nødhjelp og klubber som Skogstrand og Gresvik. Ellers benytter Nilsen tiden til å være sammen med familien og tilbringe mye tid på hytta.