• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb

Vellykket sponsorsamling i Fredrikstad

Fredag ble det gjennomført b2b-samling for Stjernens samarbeidspartnere.

Frokostmøte fra klokken 08 på Scandic City og golfturnering fra klokken 13 med middag og premieutdeling på Hos Martin Victoria.

Inspirerende frokostmøte
-Totalt var vi ca 50 mennesker til frokost på Scandic, og engasjementet var stort. Praten satt løst, og det var god stemning, sier Stjernens markedssjef Ørjan Løvdal.

Under frokosten fikk de fremmøtte hilse på Brendan Ellis og brødrene Røykås Marthinsen, og hovedtrener Fredrik Johansson fortalte om sine tanker omkring temaet å bygge et lag. Lars Thomas Stene fortalte om hvordan det jobbes med talentutvikling i Stjernen UNG, før Anders Åsle og Sverre Jarild orienterte om utvikling i klubben og ga de fremmøtte oppdatert informasjon om Arena Fredrikstad.

-Det var viktig for oss å forklare hvorfor det ble nødvendig med et såpass sterkt engasjement i valgkampen, sier Sverre Jarild.

Tom Henriksen fra New Wave holdt et innlegg om selskapets tanker bak sine sponsorater og hvordan New Wave jobber med å få payback for investerte kroner og satsingen på Craft som merkevare. Vi fikk også et inspirerende innlegg fra Europris, som fortalte om felles trening for ansatte, i samarbeid med Stjernens sponsor Active Trening. Begge parter deltok på b2b samling tidligere i år, og denne aktiviteten er et direkte resultat av godt samarbeid i sponsorpoolen.

Godværet kom til golfbanen
Fra klokken 13 var det golfturnering, med 30 påmeldte spillere. Turneringen ble flyttet til Onsøy da banen på Gamle Fredrikstad Golfklubb ble stengt pga mye regn.

Turneringen ble dog gjennomført, og det ble spilt Texas Scramble med 3-manns lag.

Vinnerlaget bestod av Thomas Grøtvedt (Hvaler Tak & Membran), Rene Olsen (Coca Cola) og Jim Gangsøy (Sparebank 1 Østfold Akershus).

Bankett og premieutdeling ble holdt på restaurant Hos Martin Victoria, der deltakerne ble servert en herlig 3-retters meny.

Vi takker alle engasjerte deltakere for en flott dag!