• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Stjernen-appen!

Nå blir alt så mye enklere for deg. Med Stjernen-appen kan du enkelt kjøpe dine billetter og sesongkort. Fornyelse av sesongkort og gjenkjøp til sluttspillkamper kan du også enkelt ordne i den nye Stjernen-appen!

En annen hyggelig funksjon er at sesongkortinnehavere kan dele billetten sin til enkeltkamper til andre om man selv ikke kan gå. Dette er også en nyttig funksjon for bedrifter som kjøper sesongkort som de ønsker å fordele til ansatte, kunder eller andre. Alt skjer via mobilen, -helt papirløst!

Med appen vil du også kunne holde deg oppdatert om klubben. Du vil til en hver tid finne nyheter og nyttig informasjon. Tidligere sesongkort-innehavere vil få varsling via sms for fornyelse av sesongkortet! Appen kan kun brukes på smarttelefoner, og blir tilgjengelig både på Android og Apple. Betaling gjøres enkelt ved bruk av en integrert Vipps-løsning. Er du sponsor eller bedriftskunde og ikke allerede er registrert som faktura-kunde kan du kontakte Stjernen Hockey Elite.

TILBUD PÅ SESONGKORT FREM TIL 24. JUNI! Det vil bli early bird-priser på sesongkortene fra lansering og frem til 24. juni. Last ned Stjernen-appen i dag og kjøp ditt sesongkort til rabattert pris!

Du kan laste ned appen for Android HER og for Apple HER. Du finner også appen i Google Play og i Appstore på din telefon.