• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 10 August Aug
Torsdag Tor 17 August Aug
Torsdag Tor 24 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Torsdag Tor 31 August Aug
Torsdag Tor 7 September Sept
Søndag Søn 17 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Lørdag Lør 30 September Sept
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov

Stjernen-appen!

Nå blir alt så mye enklere for deg. Med Stjernen-appen kan du enkelt kjøpe dine billetter og sesongkort. Fornyelse av sesongkort og gjenkjøp til sluttspillkamper kan du også enkelt ordne i den nye Stjernen-appen!

En annen hyggelig funksjon er at sesongkortinnehavere kan dele billetten sin til enkeltkamper til andre om man selv ikke kan gå. Dette er også en nyttig funksjon for bedrifter som kjøper sesongkort som de ønsker å fordele til ansatte, kunder eller andre. Alt skjer via mobilen, -helt papirløst!

Med appen vil du også kunne holde deg oppdatert om klubben. Du vil til en hver tid finne nyheter og nyttig informasjon. Tidligere sesongkort-innehavere vil få varsling via sms for fornyelse av sesongkortet! Appen kan kun brukes på smarttelefoner, og blir tilgjengelig både på Android og Apple. Betaling gjøres enkelt ved bruk av en integrert Vipps-løsning. Er du sponsor eller bedriftskunde og ikke allerede er registrert som faktura-kunde kan du kontakte Stjernen Hockey Elite.

TILBUD PÅ SESONGKORT FREM TIL 24. JUNI! Det vil bli early bird-priser på sesongkortene fra lansering og frem til 24. juni. Last ned Stjernen-appen i dag og kjøp ditt sesongkort til rabattert pris!

Du kan laste ned appen for Android HER og for Apple HER. Du finner også appen i Google Play og i Appstore på din telefon.