• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb

Johnny Hansen

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med en veteran i klubben, Johnny Hansen.

Johnny Hansen (63) startet som lilleputt på 60-tallet. Han var med på hele reisen fra Tollbodplassen, bygging av Stjernehallen, opprykket til eliten (da 1.divisjon) i 1974 og NM-gullet i 1981.

Da han la skøytene på hylla hadde Johnny spilt 312 kamper fordelt på 12 sesonger. Etter sin aktive karriere har måljegeren vært trener for Fredrikstad Flyers, Stjernens Team 82 og hjelpetrener i 2 sesonger under henholdsvis Ulf Weinstock og Ketil Heidenberg. Nå er han fast tribunesliter og ser alle hjemmekamper i Stjernehallen.

Hansen forteller at det er to ting som peker seg ut når han tenker tilbake på sine beste minner i klubben. Når han som 16-åring var med på klubbens opprykk til landets øverste divisjon i ’74, samt NM-gullet i 1981 da Stjernen vant «bøtta» etter å ha slått ut Vålerenga i finalen og ble første lag utenfor Oslo til å vinne den gjeve tittelen.

Tiden i Stjernen har formet Hansen som person, og har betydd enormt mye for han. Det å lære seg å være en del av et lag hvor alle var like viktige og håndtere både seire, tap, oppturer og nedturer har gjort Johnny til den personen han er i dag. Han er veldig glad i å tilbringe tid med sine lagkamerater – være seg lunsj i Stjernehallen, på golfbanen eller andre sosiale settinger.

I sitt yrkesaktive liv var han prosjektleder for Bravida Rør i 20 år før han gikk av med pensjon. Fritiden tilbringer han sammen med kone, barn og barnebarn og trives godt med å ta et slag golf eller finne roen på hytta.