• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Johnny Hansen

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med en veteran i klubben, Johnny Hansen.

Johnny Hansen (63) startet som lilleputt på 60-tallet. Han var med på hele reisen fra Tollbodplassen, bygging av Stjernehallen, opprykket til eliten (da 1.divisjon) i 1974 og NM-gullet i 1981.

Da han la skøytene på hylla hadde Johnny spilt 312 kamper fordelt på 12 sesonger. Etter sin aktive karriere har måljegeren vært trener for Fredrikstad Flyers, Stjernens Team 82 og hjelpetrener i 2 sesonger under henholdsvis Ulf Weinstock og Ketil Heidenberg. Nå er han fast tribunesliter og ser alle hjemmekamper i Stjernehallen.

Hansen forteller at det er to ting som peker seg ut når han tenker tilbake på sine beste minner i klubben. Når han som 16-åring var med på klubbens opprykk til landets øverste divisjon i ’74, samt NM-gullet i 1981 da Stjernen vant «bøtta» etter å ha slått ut Vålerenga i finalen og ble første lag utenfor Oslo til å vinne den gjeve tittelen.

Tiden i Stjernen har formet Hansen som person, og har betydd enormt mye for han. Det å lære seg å være en del av et lag hvor alle var like viktige og håndtere både seire, tap, oppturer og nedturer har gjort Johnny til den personen han er i dag. Han er veldig glad i å tilbringe tid med sine lagkamerater – være seg lunsj i Stjernehallen, på golfbanen eller andre sosiale settinger.

I sitt yrkesaktive liv var han prosjektleder for Bravida Rør i 20 år før han gikk av med pensjon. Fritiden tilbringer han sammen med kone, barn og barnebarn og trives godt med å ta et slag golf eller finne roen på hytta.