• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 5 September Sept
Tirsdag Tir 7 September Sept
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Søndag Søn 28 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des

Andrew O´Brien tilbake til Stjernen

Stjernen Hockey har mandag kveld gleden av å melde at Andrew O´Brien returnerer til Fredrikstad og Stjernen Hockey. Det ventes at O´Brien ankommer Fredrikstad onsdag.

-Samarbeidspartnere og andre rundt klubben har gjort dette mulig, og vi gleder oss til å få tilbake Andrew. Vi er utrolig takknemlige for alle bidrag, og vi er stolte av å kunne presentere O´Brien som Stjernen-spiller igjen. Med gode tilbud fra store klubber i Slovakia og Tyskland valgte O´Brien å returnere til Fredrikstad, daglig leder Anders Åsle.

Det er etter et kortvarig opphold i Dynamo Riga (KHL) at O´Brien før helgen ble tilgjengelig på spillermarkedet. Forrige sesongs populære back i Stjernehallen uttrykte umiddelbart et ønske om å komme tilbake til Fredrikstad, og klubbens sportslige ledelse fattet interesse. Når i tillegg en stor del av klubbens supportere og samarbeidspartnere ønsket å være med på et spleiselag gikk det kun dager før tilbakekomsten ble et faktum.

-Vi har selvfølgelig vurdert plusser og minuser, men vi tror at Andrew akkurat nå er en bra tilvekst til vår spillerguppe. Vi vet hvilken go og energi han har, også må vi forsøke å begrense de negative delene og antall minutter i utvisningsboksen, sier Stjernens sportsjef Darren Treloar.

Treloar sier videre at han tror O´Brien vil tilføre laget tyngde og defensiv trygghet, men at backen også har vært klar på at han ønsker å fokusere på de produktive sidene ved sitt spill.

-Andrew skjønner at han trenger å produsere poeng som ifjor, og han skjønner at det ble for mange utvisningsminutter i forrige sesong. Det skal bli spennende å se. Dette vil ihvertfall gi oss mye oppmerksomhet, sier sportsjef Darren Treloar.

Klubben ønsker å takke alle bidragsytere som har gjort signeringen mulig.