• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Andrew O´Brien tilbake til Stjernen

Stjernen Hockey har mandag kveld gleden av å melde at Andrew O´Brien returnerer til Fredrikstad og Stjernen Hockey. Det ventes at O´Brien ankommer Fredrikstad onsdag.

-Samarbeidspartnere og andre rundt klubben har gjort dette mulig, og vi gleder oss til å få tilbake Andrew. Vi er utrolig takknemlige for alle bidrag, og vi er stolte av å kunne presentere O´Brien som Stjernen-spiller igjen. Med gode tilbud fra store klubber i Slovakia og Tyskland valgte O´Brien å returnere til Fredrikstad, daglig leder Anders Åsle.

Det er etter et kortvarig opphold i Dynamo Riga (KHL) at O´Brien før helgen ble tilgjengelig på spillermarkedet. Forrige sesongs populære back i Stjernehallen uttrykte umiddelbart et ønske om å komme tilbake til Fredrikstad, og klubbens sportslige ledelse fattet interesse. Når i tillegg en stor del av klubbens supportere og samarbeidspartnere ønsket å være med på et spleiselag gikk det kun dager før tilbakekomsten ble et faktum.

-Vi har selvfølgelig vurdert plusser og minuser, men vi tror at Andrew akkurat nå er en bra tilvekst til vår spillerguppe. Vi vet hvilken go og energi han har, også må vi forsøke å begrense de negative delene og antall minutter i utvisningsboksen, sier Stjernens sportsjef Darren Treloar.

Treloar sier videre at han tror O´Brien vil tilføre laget tyngde og defensiv trygghet, men at backen også har vært klar på at han ønsker å fokusere på de produktive sidene ved sitt spill.

-Andrew skjønner at han trenger å produsere poeng som ifjor, og han skjønner at det ble for mange utvisningsminutter i forrige sesong. Det skal bli spennende å se. Dette vil ihvertfall gi oss mye oppmerksomhet, sier sportsjef Darren Treloar.

Klubben ønsker å takke alle bidragsytere som har gjort signeringen mulig.