• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Fredag Fre 18 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Søndag Søn 31 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Lørdag Lør 20 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar

Andrew O´Brien tilbake til Stjernen

Stjernen Hockey har mandag kveld gleden av å melde at Andrew O´Brien returnerer til Fredrikstad og Stjernen Hockey. Det ventes at O´Brien ankommer Fredrikstad onsdag.

-Samarbeidspartnere og andre rundt klubben har gjort dette mulig, og vi gleder oss til å få tilbake Andrew. Vi er utrolig takknemlige for alle bidrag, og vi er stolte av å kunne presentere O´Brien som Stjernen-spiller igjen. Med gode tilbud fra store klubber i Slovakia og Tyskland valgte O´Brien å returnere til Fredrikstad, daglig leder Anders Åsle.

Det er etter et kortvarig opphold i Dynamo Riga (KHL) at O´Brien før helgen ble tilgjengelig på spillermarkedet. Forrige sesongs populære back i Stjernehallen uttrykte umiddelbart et ønske om å komme tilbake til Fredrikstad, og klubbens sportslige ledelse fattet interesse. Når i tillegg en stor del av klubbens supportere og samarbeidspartnere ønsket å være med på et spleiselag gikk det kun dager før tilbakekomsten ble et faktum.

-Vi har selvfølgelig vurdert plusser og minuser, men vi tror at Andrew akkurat nå er en bra tilvekst til vår spillerguppe. Vi vet hvilken go og energi han har, også må vi forsøke å begrense de negative delene og antall minutter i utvisningsboksen, sier Stjernens sportsjef Darren Treloar.

Treloar sier videre at han tror O´Brien vil tilføre laget tyngde og defensiv trygghet, men at backen også har vært klar på at han ønsker å fokusere på de produktive sidene ved sitt spill.

-Andrew skjønner at han trenger å produsere poeng som ifjor, og han skjønner at det ble for mange utvisningsminutter i forrige sesong. Det skal bli spennende å se. Dette vil ihvertfall gi oss mye oppmerksomhet, sier sportsjef Darren Treloar.

Klubben ønsker å takke alle bidragsytere som har gjort signeringen mulig.