• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Tirsdag Tir 27 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
I dag 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
Lørdag Lør 9 Januar Jan
Torsdag Tor 14 Januar Jan
Lørdag Lør 16 Januar Jan
Torsdag Tor 21 Januar Jan
Lørdag Lør 23 Januar Jan

Jubileumshilsen fra klubben

Stjernen fyller 60 år. Her er en hilsen fra leder i Stjernen Ung og Stjernen Elite – til alle klubbens medlemmer og alle i Fredrikstad.

Kjære medlemmer, spillere, ledere/trenere, støttespillere og alle i Fredrikstad.

Stjernen er en klubb med en lang og stolt historie. Dagens ishockeyklubb ble stiftet i 1960 av en gjeng ungdommer som spilte på Tollbodplassen. Det var kameratskapet og fellesskapet som var grunnstenene i klubben, og det er over disse stenene vi fortsatt bygger klubben videre, 60 år etter. Vi står i stor takknemmelighetsgjeld til alle de som var med å legge dette grunnlaget.

På vegne av styrene i Stjernen vil vi takke dere alle, også de som ikke er med oss lenger, for den fantastiske jobben dere og alle tillitsvalgte og trenere har lagt ned i klubben gjennom alle årene.

Når Stjernen nå fyller 60 år, gjør vi dette med optimisme, fremtidstro og ambisjoner. Det er lagt en femårsplan som skal ta oss tilbake til toppen i norsk hockey igjen. Mange av fremtidens spillere skal komme fra egne rekker. For å lykkes med dette, må vi jobbe smartere og enda mer langsiktig med våre unge utøvere: Vi må få med oss flere på satsingen opp gjennom årsklassene – og vi må legge enda mer vekt på ferdighetsutvikling blant våre yngre spillere. Den jobben har startet.

Helt sentralt i jobben med å bygge en sterkere klubb for de neste 50-60 årene, står Arena Fredrikstad. Den nye byarenaen er ganske enkelt en forutsetning for at hockeysporten skal leve og vokse videre i vårt distrikt. Når den står klar, begynner et helt nytt kapittel i klubbens historie.

I dag står vi ved en slags veikryss. Bak oss ligger 60 år med hardt arbeid og mange stolte øyeblikk. Men først av alt godt vennskap og gode idrettsopplevelser for tusener på tusener av barn og voksne. Foran oss ligger en fremtid vi ennå ikke kjenner, men som vi er trygge på vil gi oss vel så mye glede og stolthet som de første seks tiårene.

Så til alle oss selv: Gratulerer med de første sekti år!

Med hilsen

Roy Freddy Andersen
Leder, Stjernen Hockey Fredrikstad (Ung)

Gisle Årnes Leder, Stjernen Hockey Fredrikstad Elite.