• Hovedpartnere

    Partnere

Benjamin Byrkjeland klar for Stjernen

Langfredag ble Benjamin Byrkjeland og Stjernen enige om en 2-års avtale. Den storvokste forwarden på snart 24 år kommer til Stjernen etter fire sesonger i Narvik.

-Dette skjedde fort, og jeg er superglad for å lande en kontrakt med Stjernen. Dette blir en spennende utfordring for meg, og jeg håper å bidra i klubbens ambisiøse satsning, sier Benjamin til Stjernens nettredaksjon.

24-åringen forteller videre at han har hørt mye godt om Stjernen via sin tidligere lagkamerat Arttu Niskakangas, som kom samme vei fra Narvik til Stjernen i fjor sommer.

-Arttu har fortalt mye om livet i Fredrikstad og om hvordan han opplever å være i Stjernen. Dette er noe jeg gleder meg til å bli en del av. Stjernen har hatt et skikkelig godt hockeylag de siste to sesongene, som dessverre har blitt preget av covid-19 situasjonen. Jeg gleder meg til å komme til Fredrikstad, sier Stjernens siste signering.

-Stjernen står for en underholdende ishockey, og jeg tror Stjernen går noen bra sesonger i møte. Importene de siste to sesongene har hatt høy kvalitet, og en treningshverdag med slike spillere vil gi meg god utvikling. Jeg gleder meg til å være en del av Stjernens vei inn mot ny arena i Fredrikstad, sier Benjamin Byrkjeland.

Stjernens sportsjef Darren Treloar forteller at Byrkjeland lenge har vært i kikkerten ift de kommende sesongene.

Benjamin er en spiller vi har sett på lenge, og vi tror han vil passe veldig godt inn i vår spillergruppe. Han er en storvokst spiller med årene foran seg som kan spille både center og ytterforrward. Vi ser et stort potensial i ham, og vi tror det passer bra inn i de planene vi har for de neste sesongene, sier Treloar.