• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Takker av Darren og «Fredde»

Fredrik Johansson og Darren Treloar avslutter sitt engasjement i Stjernen. Dette ble partene enige om onsdag før påsken. Arbeidet med å få på plass en ny sportslig ledelse og organisering er i full gang.

–Vi har jobbet grundig med dette de siste dagene. Når klubben mister betydelige inntekter som har kommet via Stjernen Holding AS, har vi vært nødt til å se på hvordan vi skal strukturere og organisere driften fremover, sier daglig leder i Stjernen Elite, Anders Åsle.

Etter kvartsfinale-exiten lørdag har det blitt jobbet med å legge en plan for veien videre. Det har vært møter med Treloar og Johansson og partene har i disse møtene vært enige om å skilles som gode venner.

Både Stjernen, Treloar og Johansson understreker at det ikke ligger noe dramatikk bak avgjørelsen som partene er blitt enig om.

Darren Treloar har som sportssjef vært sentral i Stjernen Elite siden 2019. Høydepunktet i perioden er seriesølv og kvartfinaleseier over Lillehammer i 2021/2022-sesongen. Fredrik Johansson kom til Stjernen før fjorårssesongen og har ledet klubben til en femte- og sjetteplass i serien.

–Vi ønsker å takke Fredrik og Darren for deres dedikasjon og innsats for Stjernen. Vi vet at vi har alle med oss når vi nå ønsker de lykke til i fremtiden, sier avtroppende styreleder Gisle Årnes.

Stjernen Elite jobber nå med å raskt få på plass en ny sportslig organisasjon som er tilpasset nye rammebetingelser og som vil styrke laget og utvikle spillere og klubben.

–Vi vil benytte anledningen til å takke supportere, frivillige og sponsorer for all støtte. Vi ser fram til om kort tid å dele mer informasjon om klubbens fremtidige retning. Ja, det er krevende tider, men dette gir oss også en mulighet til å stake ut en ny kurs. Dette arbeidet er vi i gang med, sier daglig leder Anders Åsle.