• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Tirsdag Tir 29 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lørdag Lør 2 April Apr
Mandag Man 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr

Før kampen mot Manglerud Star

Ettermiddagens kamp i Stjernehallen mot de gulgrønne fra Manglerud blir den første etter at regjeringen lettet på restriksjonene. Det betyr at 200 tilskuere kan få muligheter til å se våre røde helter i aksjon igjen. Stjernen puster fortsatt Stavanger Oilers i nakken, og kan med en seier mot Manglerud Star gjenerobre førsteplassen.

Det har vært en tung sesong så langt for Manglerud Star. Tabellen viser en 10.plass, med to seire og 26 tap etter 28 spilte kamper. De fikk riktignok litt medvind da Knut Jørgen Stubdal tok over roret som hovedtrener, men poengfangsten har vært mager. I forrige runde ble det tap med 1-4 mot Frisk Asker, hvor tidligere Stjernen-spiller Robin Olsen-Syversen scoret Mangleruds eneste mål. Nevnte Olsen-Syversen er også deres beste poengplukker med 18 poeng (5 + 13) og er nummer 40 i poengligaen. På plassene etter følger Steffen Thoresen på 56.plass med 15 poeng (9 + 6), mens Mathias Trygg, Joachim Hermansen og Kjetil Martinsen deler 78.plassen med 11 poeng (henholdsvis 4 + 7, 2 + 9 og 3 + 8). Likevel er det både mye god rutine og unge talenter i laget – så MS må på ingen måte undervurderes.

Stjernen er fortsatt nummer to på tabellen, med 21 seire, åtte tap og 61 poeng etter 29 spilte kamper. Anders Olssons menn er fortsatt hakk i hæl med serieleder Stavanger Oilers, og er kun to poeng bak siddisene. Fem poeng bak følger erkerival Sparta på tredjeplass, mens Frisk Asker følger på fjerdeplass med 52 poeng. Sist runde gjestet Stjernen DNB Arena, og mange levnet de røde noen sjanser om poeng. Men anført av en meget god Jørgen Hanneborg, fikk Oilers kamp til døra av plankebyens iskrigere. Stjernen hadde muligheter til å stikke av meg seieren, men måtte til slutt nøye seg med ett poeng etter overtid. Hvis man tar et par skøytetak over til poengligaen igjen, så er det ikke så store forandringer siden sist. Patrick Newell er Stjernens bestemann, og innehar syvendeplassen i poengligaen med 33 poeng (13 + 20), Tyler Coulter følger på 10.plass med 32 poeng (14 + 18), Austin Cangelosi er nummer 20 med 26 poeng (13 + 13) og Riley Brace er nummer 22 med 25 poeng (6 + 19).

Stjernen på hjemmeis er en tøff oppgave for alle motstandere, og kveldens gjester vil nok ikke få det noe lettere. Stjernen tok seks av seks poeng mot Sparta i romjula, og sikret seg ett poeng i årets første kamp. Våre røde helter ønsker nok å kapre tre poeng i kveld, og passere Stavanger Oilers på tabellen!

Jonathan Hafsmoe, Austin Cangelosi og Jonathan Hermansson er ikke med i troppen til dagen kamp. Følg med i sosiale medier utover ettermiddagen for Line-up!

Statistikk for sesongen 2021/22:
Poengkongen:
Stjernen: Patrick Newell 33 poeng (13 + 20)
Manglerud Star: Robin Olsen-Syversen 18 poeng (5 + 13)

Utvisninger:
Stjernen: Brendan Ellis 74 minutter
Manglerud Star: Steffen Thoresen og Robin Olsen-Syversen 34 minutter hver

Overtallspill:
Stjernen: 17,5%
Manglerud Star: 13,3%

Undertallspill:
Stjernen: 79,6%
Manglerud Star: 77,2%

Redningsprosenten:
Stjernen: Jørgen Hanneborg 91,6% / Preben Rabben Arntsen 89%
Manglerud Star: Lars Haugen 89% / Ole Morten Furseth 86,9%

Følg kampen:
-Stjernen Media sender Livestudio på vår Facebookside før kampen, i pausene og etter kampen. Sendingen starter kl. 15:30.
-Vi oppdaterer fra oppgjøret på Twitter og Instagram. - stjernenalag
-Statistikk finner du på HockeyLive.