• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Lørdag Lør 22 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Søndag Søn 16 August Aug
Torsdag Tor 20 August Aug
Søndag Søn 23 August Aug
Lørdag Lør 29 August Aug
Lørdag Lør 12 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Torsdag Tor 24 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Tirsdag Tir 27 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov

Per Anders Müller

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med en av mange frivillige veteraner i klubben, Per Anders Müller.

Per Anders Müller er Stjernen Hockeys arrangementsansvarlig, som sørger for at klubbens kamper og andre arrangement går som smurt så alle føler seg godt ivaretatt på kamp. Det være seg spillere og andre rundt lagene, samt publikum og frivillige.

Tidligere har han vært vakt, sikkerhetsansvarlig og styremedlem – og har vært tilknyttet klubben nå i cirka 20 år. Per Anders har ikke hatt en karriere på isen, men hans store interesse for hockey skapte hans engasjement for klubben og et stort ønske om å bidra.

Hans beste minne fra sin tid i klubben var Winter Classic. Per Anders var ansvarlig for opp- og nedrigging av utstyr, sikkerhet og var ellers en «altmuligmann» for arrangementet – hovedsakelig for A-laget, men han var også delaktig hele uken hvor de yngre lagene spilte kamper. Müller beskriver uka som slitsom, men fantastisk.

Stjernen som klubb betyr mye for Per Anders. Han synes klubben er en hyggelig og inkluderende organisasjon å være en del av, med masse hyggelige mennesker. Han beskriver sine 20 år i Stjernen som en positiv opplevelse, og trives veldig godt med å være en del av Stjernen-familien.

Ellers er han vaktansvarlig i vekterfirmaet Alltid24 Sikkerhet, og vier mye tid til sine barn og familie.