• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb

Per Anders Müller

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med en av mange frivillige veteraner i klubben, Per Anders Müller.

Per Anders Müller er Stjernen Hockeys arrangementsansvarlig, som sørger for at klubbens kamper og andre arrangement går som smurt så alle føler seg godt ivaretatt på kamp. Det være seg spillere og andre rundt lagene, samt publikum og frivillige.

Tidligere har han vært vakt, sikkerhetsansvarlig og styremedlem – og har vært tilknyttet klubben nå i cirka 20 år. Per Anders har ikke hatt en karriere på isen, men hans store interesse for hockey skapte hans engasjement for klubben og et stort ønske om å bidra.

Hans beste minne fra sin tid i klubben var Winter Classic. Per Anders var ansvarlig for opp- og nedrigging av utstyr, sikkerhet og var ellers en «altmuligmann» for arrangementet – hovedsakelig for A-laget, men han var også delaktig hele uken hvor de yngre lagene spilte kamper. Müller beskriver uka som slitsom, men fantastisk.

Stjernen som klubb betyr mye for Per Anders. Han synes klubben er en hyggelig og inkluderende organisasjon å være en del av, med masse hyggelige mennesker. Han beskriver sine 20 år i Stjernen som en positiv opplevelse, og trives veldig godt med å være en del av Stjernen-familien.

Ellers er han vaktansvarlig i vekterfirmaet Alltid24 Sikkerhet, og vier mye tid til sine barn og familie.