• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Lørdag Lør 25 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Lørdag Lør 22 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov

Alf Petter Green

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med en av klubbens veteraner Alf Petter Green.

Vestfoldingen og radiopersonligheten Alf Petter Green ble hentet til Stjernen av blant annet Jan G. Lund i 1975. Sandefjords store backkjempe spilte i klubben frem til 1985, og fikk med seg serie- og NM-gull i 1981 hvor Stjernen var første klubb utenfor Oslo som vant «bøtta».

Etter hans aktive karriere var Green nestformann med ansvar for det sportslige fra 1985, og fulgte opp med å være formann i Stjernen i 1992/93-sesongen. Han har også hatt flere varaverv i klubben, samt vært representant i forbundsstyret i Norges Ishockeyforbund.

Alf Petters beste minne i klubben er NM-gullet i 1981, hvor de beseiret Vålerenga 3-1 i finalen. Da de kom hjem til Fredrikstad midt på natten ble de møtt med fakkeltog og en stappfull hall som ville ønske mesterne og «bøtta» velkommen hjem. Green husker også godt tidene med europacupspill for Stjernen hvor kamper ble spilt i blant annet Danmark, England og Finland.

Stjernen har betydd mye for Alf Petter Green – det sosiale miljøet i klubben, det inkluderende lagspillet man ofte kun finner i idretten. Han fikk gode venner på og utenfor isen, vennskap han fortsatt har den dag i dag. Alf Petter hjelper også mye til på hockeyskolen hver lørdag, og alle andre arrangement hvor han har mulighet til å bidra. Ellers går mye tid til familie, barn og barnebarn, men til tross for at tiden flyr selv om pensjonist, så finner han alltid tid til et slag golf.