• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb

Alf Petter Green

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med en av klubbens veteraner Alf Petter Green.

Vestfoldingen og radiopersonligheten Alf Petter Green ble hentet til Stjernen av blant annet Jan G. Lund i 1975. Sandefjords store backkjempe spilte i klubben frem til 1985, og fikk med seg serie- og NM-gull i 1981 hvor Stjernen var første klubb utenfor Oslo som vant «bøtta».

Etter hans aktive karriere var Green nestformann med ansvar for det sportslige fra 1985, og fulgte opp med å være formann i Stjernen i 1992/93-sesongen. Han har også hatt flere varaverv i klubben, samt vært representant i forbundsstyret i Norges Ishockeyforbund.

Alf Petters beste minne i klubben er NM-gullet i 1981, hvor de beseiret Vålerenga 3-1 i finalen. Da de kom hjem til Fredrikstad midt på natten ble de møtt med fakkeltog og en stappfull hall som ville ønske mesterne og «bøtta» velkommen hjem. Green husker også godt tidene med europacupspill for Stjernen hvor kamper ble spilt i blant annet Danmark, England og Finland.

Stjernen har betydd mye for Alf Petter Green – det sosiale miljøet i klubben, det inkluderende lagspillet man ofte kun finner i idretten. Han fikk gode venner på og utenfor isen, vennskap han fortsatt har den dag i dag. Alf Petter hjelper også mye til på hockeyskolen hver lørdag, og alle andre arrangement hvor han har mulighet til å bidra. Ellers går mye tid til familie, barn og barnebarn, men til tross for at tiden flyr selv om pensjonist, så finner han alltid tid til et slag golf.