• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

Vellykket sponsortur til Gøteborg

Torsdag 1. februar var det sponsorsamling for Stjernens samarbeidspartnere. På Scandic Europa ble det gjennomført et faglig opplegg med diverse innslag, før dagen ble avsluttet med VIP-billetter i Scandinavium og kamp mellom Frölunda og Leksand.

Med assistanse fra Entusio AS hadde vi justert opplegget noe, dagen startet klokken 08 med buss fra Stjernehallen og lunsj rett etter ankomst hotellet.
Det ble deretter gjennomført bedriftspresentasjoner fra Nemus Fredrikstad AS og Gamle Fredrikstad Golfklubb, før man ble delt inn i grupper og jobbet med konkrete oppgaver.

-Det er viktig for klubben å få tilbakemelding på hvordan man jobber i sponsornettverket, så derfor brukte vi litt tid på å prate om dette, sier daglig leder Anders Åsle.

Gruppen på drøyt 35 sponsorer av klubben fikk etter dette et inspirerende foredrag av tidligere Stjernen-spiller Vidar Andersen fra Aider. Vidar pratet om ledelse i utfordrende tider og kom innom emner som traff godt for mange av deltakerne med ledende posisjoner og egne bedrifter.

Programmet på hotellet ble avsluttet med besøk av tidligere NHL-profil Per-Johan Axelsson, med nesten 800 kamper for Boston Bruins. Vi fikk høre historier fra en lang karriere og et innblikk i hvordan han nå jobber som talentspeider i Europa.

-Klubbens rolle er å legge til rette for mer business mellom samarbeidspartnerne, samt by på gode opplevelser. Vi har fått gode tilbakemeldinger på opplegget så langt, og vi tar det med oss i det videre arbeidet, sier markedssjef Ørjan Løvdal.

Middagen ble inntatt i VIP-avdelingen Scandinavium før kampen mellom Frölunda og Leksand.

Vi takker alle som var med og gleder oss allerede til neste samling.