• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Søndag Søn 8 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan

Hilde Tangen Jordheim

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med klubbens store ildsjel Hilde Tangen Jordheim.

Hilde Tangen Jordheim (54) begynte sin tid i Stjernen som hockeymamma for sønnen Martin, som begynte på hockeyskolen i 1993, og var engasjert rundt 89-årgangen der det var behov. Samtidig var hun lagleder for datteren Marias håndballag. Da håndballen tok slutt, fortsatte engasjementet i Stjernen – til tross for at Martin etter hvert gikk over på trenersiden i klubben.

Hun har, sammen med ektemannen Sigbjørn, ansvaret for timefordelingen i Stjernehallen. Hun er også aktiv i kafeteriautvalget, noe som innebærer drift av kafeteriaen i hallen, samt alle kioskutsalg på A-kampene. I tillegg er hun delaktig i en del arrangement som klubben avholder.

Hilde forteller om mange gode minner i klubben. NM-gullene i ’81 og ’86, samt KIWI cup da Martin var 13 år var høydepunkter. Sparta ble slått i finalen, og gledestårene trillet for både foreldre og spillere. I senere tid skryter hun av dugnadsånden i klubben, f.eks ved arrangementer som Fredrikstad Cup og Glommafestivalen, men også loppemarkeder og konserter. Det har skapt uforglemmelige minner med fantastiske foreldre og spillere.

Klubben betyr mye for Hilde, det er et unikt fellesskap som gjør det vanskelig å la være å bidra. At alle bidrar og gjør at barn og unge har anledning til å bidra i idretten er noe hun setter svært høyt. At man har arenaer hvor man kan jobbe inn penger for å dekke treningsavgifter og egenandeler er genialt, forteller hun. Det går med mye tid, og kan være krevende, når man også har hus, familie og full jobb – men all tid som nedlegges i Stjernen er preget av glede. I Stjernen-miljøet har hun fått vennskap og relasjoner for livet.

Ellers jobber Hilde i COWI som prosjektcontroller, noe hun har gjort siden firmaet het Østlandskonsult i 1988, og trives veldig godt – selv etter over 30 år. Hun er veldig familiekjær, elsker å tilbringe tid med familiens siste tilskudd, barnebarnet Mathea, samt familie og venner ellers.