• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Daniel Trnavsky er med videre

Hurtigtoget Daniel Trnavsky (26) har signert for sesongen 20/21 med Stjernen, noe sportsjef Darren Treloar er svært fornøyd med.

-Daniel er en moderne hockeyspiller med utrolig fart og høy intensitet i hvert eneste skift. En oppofrende spiller som alltid jobber 100%, så vi er glade for å ha ham med videre, sier Treloar.

26-åringen selv er opptatt av å utvikle seg videre, og mener han har mer å gå på. -Jeg ønsker å prestere mer enn jeg gjorde i sesongen som gikk, og jeg vet jeg har mer inne. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å ta de mulighetene jeg får og bidra til at laget blir enda bedre, sier Daniel.

Sportsjefen tror også at Trnavsky har mer å gå på og, og legger til at Daniel er en lojal type å ha i laget både på og utenfor isen.

-Daniel er fortsatt ung, og vi mener han er den type spiller som passer til den kultur og spillestil som vi ønsker at Stjernen skal stå for, sier Treloar.

Daniel Trnavsky kom til Stjernen som juniorspiller i 2011 fra Tsjekkia. Etter noen sesonger i ungdomsavdelingen og to sesonger i a-laget, ble det tre sesonger i Kongsvinger. Han returnerte deretter til Fredrikstad foran 18/19-sesongen, og har nå altså valgt å forlenge med Stjernen kommende sesong.