• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Mulligan Open-penger går til talentutvikling

Stjernen Hockey Fredrikstad Elite takker Christian Brevik for innsatsen og pengegaven etter Mulligan Open. Stjernen Hockey Fredrikstad Elite har idag bestemt at pengene skal gå til talentutvikling i Stjernen gjennom SPIRE-prosjektet.

-Vi ønsker å styrke satsingen på klubbens egne spillere. Derfor velger vi å øremerke denne pengegaven til SPIRE-prosjektet, sier Stjernens daglig leder Anders Åsle.

SPIRE-prosjektet har bidratt til å løfte frem Stjernen egne unggutter de siste årene, som f.eks Jonathan Hermansson, Sander Rønnild, Mikael Mikalsen og Stian Nybråten Hansen. Midlene fra SPIRE-prosjektet har gjort det mulig å tilrettelegge for klubbens egne spillere slik at de kan prioritere trening som toppidrettsutøvere.

Nyansatt Stjernen-trener Anders Olsson kommenterer at det er avgjørende for klubbens fremtid at egne talenter løftes opp og gis muligheten til å satse på idretten.

-Vi skal gi alle unge som kan ta steget muligheten for å kjenne på nivået. Vi vil utvikle klubbens egne spillere, sier Anders Olsson.

Stjernen har i inneværende sesong testet hele 11 juniorspillere i a-laget. Klubben har en klar intensjon om å videreføre dette. Penger fra Mulligan Open bidrar bra i denne prosessen og vi kan garantere at klubben forvalter midlene på best mulig vis.

Les F-B.no (+): Mulligan Open ble en økonomisk suksess: - Vi er superfornøyd!