• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 15 Februar Feb
Lørdag Lør 17 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Søndag Søn 3 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Jörgen Wahlberg

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med Jörgen Wahlberg.

Jörgen Wahlberg (45) er et kjent og kjært navn for de fleste i Stjernen-miljøet. Spesielt blant supporterne ble backkjempen populær med sin fysiske og kompromissløse spillestil og fikk tilnavnet «Sheriff». Hans første møte med norsk hockey var med Lillehammer, og signerte for Stjernen i august 2000 og fikk (i følge eliteprospects) 100 kamper for klubben hvor han noterte seg for 54 poeng fordelt på 29 mål og 25 målgivende pasninger.

Etter hans aktive karriere har han hatt flere forskjellige stillinger i Stjernen. Wahlberg blir nå den nye hovedtreneren for klubbens U21-lag etter to år som trener for U18. Jörgen har også vært trener for U17 og A-laget. Jörgen har også flere år vært ansvarlig for den fysiske treningen, under hans ledelse figurerte Stjernen ofte på topp 3 i Iron Man-konkurransen. Av de som jobber i klubben nå, så er det bare Ørjan Løvdal som har lenger ansiennitet.

Wahlberg har gjennom en lang karriere fått mange gode minner forbundet med Stjernen, men forteller at de beste stort sett dreier seg om å vinne mot erkerival Sparta.

Stjernen betyr veldig mye for Jörgen – en klubb han har vært en del av i hittil 20 år. Han er en vinnerskalle, og har vært med på mange opp- og nedturer. Men med all positiviteten rundt klubben nå og Arena Fredrikstad, så kjenner Wahlberg en stolthet over å kunne få være med på den reisen fremover. «Stjernen Hockey er ikke bare en jobb, men en livsstil», sier han og forteller videre om hans tatovering som viser hans kone i en Stjernen-drakt – da snakker man engasjement!

Ved siden av hockeyen går det mye tid til familieliv med kone og sine 3 barn. Han er deleier i treningssenteret Active Trening, og sørger for å få inn et slag golf så ofte han kan.