• Hovedpartnere

    Partnere

Iben Tillman

I 2020 feirer Stjernen 60 år og klubben ønsker å markere dette gjennom en ny fast spalte «Folk i Stjernen». Gjennom jubileumsåret vil 60 personer som har eller har hatt tilknytning til klubben bli intervjuet. Denne uka har vi snakket med en av jentene i klubben, U15-spiller Iben Tillmann.

Iben Tillman (15) tok sine første skøyteskjær på isparketten i Stjernehallen da hun var 3 år gammel, på Stjernens hockeyskole. Siden har hun spilt med årskullene 2004, 2005 og 2006 opp gjennom årene.

Hun har også vært representert på landslaget. Blant annet med U16-landslaget på en 10-nasjonersturnering i Tsjekkia i 2019 hvor hun ble kåret til beste spiller i kampen mot Sveits. I 2020 ble hun tatt ut på U18-landslaget til VM i Polen, her kom den venstrefattede backen også på scoringslisten med et slagskudd fra blålinja mot Storbritannia. Turneringen endte med VM-gull og opprykk til A-divisjon.

Iben har flere gode minner fra Stjernen Hockey, men å spille Winter Classic på Fredrikstad Stadion i 2017 med 2005-laget er noe som henger spesielt høyt.

Stjernen er en klubb som betyr mye for Iben. «Klubben er grunnlaget for den hockeyspilleren jeg er i dag», forteller hun.

Ved siden av hockeyen tilbringer hun tid med venner og familie, samt tiende klasse på Gressvik Ungdomsskole.